Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Vale parbajsorozata (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2985)

Stev 06-06-2008 22:37

Még belefértem! :D

Stev 06-07-2008 15:06

Teljest tudott lőni valaki?

Valezius 06-09-2008 09:12

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 179269)
csak apró megjegyzés h pool pl. a másodikban a negyedik lett. szerintem nem tudod, de ő a tulaj, ezért én egy fokkal jobbnak tartanám, ha tulaj szerint pontoznád és nem ország szerint.

Ott válaszolok, ahol a helye van :p

Az ország szerinti rendezés sokkal praktikusabb, ha a 6. párbajon jön egy új ország, akkor nem akarom keresgetni, hogy tartozik-e valakihez, egyszerűen az országhoz lesz rendelve a pontszám.

Ha valaki ne adj isten kizárásra kerülne, az új országgal újra játszhat, értelemszerűen 0pontról indulva.

Quote:

A párbaj résztvevői országok szerint gyűjtik a pontokat, lehetőség van országok "cseréjére", de azt a párbaj előtt be kell jelenteni (az előző levélcímen), utólag erre nincs lehetőség. Továbbá nem lehet országot lecserélni olyanra, ami már szerzett pontot a párbajsorozatban.
Természetesen nem kötelező végig ugyanazt az országot vinni, de azt be kell jelenteni. Persze ezt Pool elmulasztotta, egyetlen szerencséje, hogy véletlenül tudtam, hogy az is az ő orija. És a kérdésre azt felelte, hogy azzal is ő játszik.

Grabi 06-09-2008 10:29

én csak a számomra logikátlan rendszerre tettem kifogást. amennyiben ti elintéztétek magatok között vagy találtál rá szabályt akkor rendben.

Valezius 06-09-2008 11:15

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 179532)
én csak a számomra logikátlan rendszerre tettem kifogást. amennyiben ti elintéztétek magatok között vagy találtál rá szabályt akkor rendben.

Nekem kezdettől ez volt a logikusabb.
Nem akartam vadászni arra, hogy kinek ki az orija, aztán 3párbajjal később bejelentse, hogy ja bocs azzal én játszottam.

Remélem ezt meg lehet érteni :)

Batu 06-09-2008 14:57

Lehet már tudni mikor lesz a következő? Esetleg, ha lehet az időpontra szavazni, akkor ne szombaton, max este/éjjel. Javítanom kéne az átlagomon:D

Valezius 06-09-2008 15:18

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 179574)
Lehet már tudni mikor lesz a következő? Esetleg, ha lehet az időpontra szavazni, akkor ne szombaton, max este/éjjel. Javítanom kéne az átlagomon:D

Mivel az elsőre többen jelentkeztek, mint a másodikra, így vasárnap lesz. Aztán ha azon is kevesebben lesznek, akkor nem tudom :)

Andrew 06-09-2008 16:21

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 179575)
Mivel az elsőre többen jelentkeztek, mint a másodikra, így vasárnap lesz. Aztán ha azon is kevesebben lesznek, akkor nem tudom :)

Akkor tedd 3 héttel ezelőttre :D:D:D tuti többen lesznek, a számok nem hazudnak ;)

vityu 06-10-2008 12:54

Vale, azt meg lehetne oldani, hogy ha vasárnap lesz, akkor vagy fejeződjön be legkésőbb délután 5re (és a végét már akkor sem tom lejátszani), vagy kezdődjön 9körül? Persze, ha valakinek nem tetszik... nekem úgysincs pontom :rolleyes:

Az eredményeknél a 3. helyezettnek ott van a kapott VIP-kör is. A többieknek nincs, kicsit furi.

Valezius 06-10-2008 13:00

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 179674)
Vale, azt meg lehetne oldani, hogy ha vasárnap lesz, akkor vagy fejeződjön be legkésőbb délután 5re (és a végét már akkor sem tom lejátszani), vagy kezdődjön 9körül? Persze, ha valakinek nem tetszik... nekem úgysincs pontom :rolleyes:

Az eredményeknél a 3. helyezettnek ott van a kapott VIP-kör is. A többieknek nincs, kicsit furi.

Lásd párbaj súgó: Vipkört az első 3helyezett kap, az teljesen független a pontoktól...

Este 9körül nem fog kezdődni, de 5-re akár vége is lehet.

All times are GMT +1. The time now is 11:15.