Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódító 7.0 beta (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2972)

Arwyl szelleme 05-16-2008 11:41

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 174939)
Ez mire lenne jo? Hirtelen megvaltozna az adott ember szokasa?
Ezentul nem tavolozna, vagy mi?

Fogalmam nincs, milyen "szokásokat" írt Ati, ami alapján belövi a rendszer. /Gondolom ilyen, lehet, hogy minden órában ugyanabban a perc-másodpercben megy a táv; vagy ha ez be van lőve randomra akkor napokon keresztül (pl. éjjel) csak belép és távot lő, vagy mittom én. :) úgyis mindenre van megoldás szerintem/

A lényeg, amit harmadjára írok le, hogy MOST ALAPBÓL NE legyen ilyen senkinél. Mostantól kezdje el figyelni a rendszer, és mostantól ha bárkinél ilyet tapasztal lőjje be neki ezt a számos valamit.

Betelgeuse 05-16-2008 11:46

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 174940)
Fogalmam nincs, milyen "szokásokat" írt Ati, ami alapján belövi a rendszer. /Gondolom ilyen, lehet, hogy minden órában ugyanabban a perc-másodpercben megy a táv; vagy ha ez be van lőve randomra akkor napokon keresztül (pl. éjjel) csak belép és távot lő, vagy mittom én. :) úgyis mindenre van megoldás szerintem/

A lényeg, amit harmadjára írok le, hogy MOST ALAPBÓL NE legyen ilyen senkinél. Mostantól kezdje el figyelni a rendszer, és mostantól ha bárkinél ilyet tapasztal lőjje be neki ezt a számos valamit.

Nyersz vele fél napot... 3x néztem azonos időben távolt és már jött is a számkérés. Ha tényleg szükséges ez a számbeírogatás akkor legyen elég 1 körben 1x.

J.Ati 05-16-2008 11:47

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 174940)

Amikor bejött a 7-es verzió rögtön kérte a szövimtől is a számot.
Hiába kezdenénk elölről a szokásai nem változnának, mert ő is aktívan nyomja a távolt.
Inkább,ha csak 1%-ról van szó külön kivizsgálás azokban az orinkban,hogy ne kelljen annak is aki csak aktív.

Ati 05-16-2008 11:54

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 174938)
tudom, hogy nem mindenkinél van ilyen alapból, de azt mondom, hogy SENKINÉL ne is legyen most, hanem majd később ha rászolgált

???

Mert szerinted most mi alapján vannak az emberek kiválogatva, véletlenszerűen? :)

Dus 05-16-2008 16:37

Nekem lenne egy furcsa kérdésem. Lehet, hogy én vagyok nagyon buta, hogy nem vettem sehol észre, de hol is lehet anarchban átadni az országot?? Azaz, hol lehet elérni ezt a funkciót??

Köszi a válaszokatt! ;)

Ati 05-16-2008 16:42

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 174992)
Nekem lenne egy furcsa kérdésem. Lehet, hogy én vagyok nagyon buta, hogy nem vettem sehol észre, de hol is lehet anarchban átadni az országot?? Azaz, hol lehet elérni ezt a funkciót??

Köszi a válaszokatt! ;)

Ország összekapcsolása oldal alsó része.

Pepa 05-16-2008 16:45

Remélem jó helyre írom:

Amikor az intézőbe akarom állítani au épületek sorrendjét, akkor az első katt után, csak a legfelső párat jeleníti meg és újra rá kell kattintani az intéző gombra.

Dus 05-16-2008 16:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 174993)
Ország összekapcsolása oldal alsó része.

Köszönöm :)

Ati 05-16-2008 16:57

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 174994)
Remélem jó helyre írom:

Amikor az intézőbe akarom állítani au épületek sorrendjét, akkor az első katt után, csak a legfelső párat jeleníti meg és újra rá kell kattintani az intéző gombra.

Ez nálam FireFox és IE alatt is teljesen jól működik. Vagy böngészőprobléma, vagy kapcsolódási probléma. A játék teljesértékű működéséhez engedélyezni kell a javascript futtatást, de ez gondolom megvan.

Ati 05-16-2008 16:59

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 174995)
Köszönöm :)

Sikerült megtalálni? Szuper.

Mielőtt egy nagyobb értékű éles eladást csinálsz, érdemes egy próbaországot "eladni", hogy megnézd hogyan működik a dolog. Fontos például, hogy nem VIP DARABSZÁMOT kell megadni, hanem KÖRSZÁMOT, tekintettel arra, hogy különböző szolgáltatóktól különböző mennyiségű kör érkezik.

All times are GMT +1. The time now is 20:13.