![]() |
Quote:
A lényeg, amit harmadjára írok le, hogy MOST ALAPBÓL NE legyen ilyen senkinél. Mostantól kezdje el figyelni a rendszer, és mostantól ha bárkinél ilyet tapasztal lőjje be neki ezt a számos valamit. |
Quote:
|
Quote:
Hiába kezdenénk elölről a szokásai nem változnának, mert ő is aktívan nyomja a távolt. Inkább,ha csak 1%-ról van szó külön kivizsgálás azokban az orinkban,hogy ne kelljen annak is aki csak aktív. |
Quote:
Mert szerinted most mi alapján vannak az emberek kiválogatva, véletlenszerűen? :) |
Nekem lenne egy furcsa kérdésem. Lehet, hogy én vagyok nagyon buta, hogy nem vettem sehol észre, de hol is lehet anarchban átadni az országot?? Azaz, hol lehet elérni ezt a funkciót??
Köszi a válaszokatt! ;) |
Quote:
|
Remélem jó helyre írom:
Amikor az intézőbe akarom állítani au épületek sorrendjét, akkor az első katt után, csak a legfelső párat jeleníti meg és újra rá kell kattintani az intéző gombra. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mielőtt egy nagyobb értékű éles eladást csinálsz, érdemes egy próbaországot "eladni", hogy megnézd hogyan működik a dolog. Fontos például, hogy nem VIP DARABSZÁMOT kell megadni, hanem KÖRSZÁMOT, tekintettel arra, hogy különböző szolgáltatóktól különböző mennyiségű kör érkezik. |
All times are GMT +1. The time now is 20:13. |