Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Az Elf klánok irreálisan erősek más klánokkal szemben! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2920)

NewJackCity 04-22-2008 18:56

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 171163)
Ha egy elf klánt lehetetlen beütni, ne akard beütni, ahogy mondták már előttem is,
.Ez egy stratégiai játék, nem csak arról szól, hogy minnél nagyobb sereggel döngöljünk, mert úgy nem lehet mindenkin átmenni, hisz akkor már nem stratégiai játéknak hívnák.
Szerintem jobban megszenveded, ha egy gnóm gyújtogat,
Ha téged zavar, hogy téged bántanak,de nem teszel semmit ellene (vagy mert nem tudsz, vagy mert lusta vagy), akkor ne is várd, hogy emiatt az egész faj, ami ellen harcolsz (jelen esetben az elf) mégjobban le lesz gyengítve, mert az nem az adott faj hibája, hanem a tiéd szerintem.
Nekem is volt olyan, hogy valamiben nagy kárt okozott az ellen...ekkor vagy levertem, vagy átépítettem, és úgy vertem le, vagy diplomáciai úton rendeztem a dolgot...nem tudom, ki hogy van ezzel, de ez szvsz így a normális.

ha egy gnom gyujtogat ugyanugy kirohogom mintha egy elf tenné ugyanazt es ha stratégiai tanácsokra szorulnék akkor egy olyan topikban keresgélnék amiben ilyeneket lehet találni :P
es szerintem arra se kell folhivnod a figyelmemet hogy mások mit irtak mert tudok olvasni képzeld :P
és ha kisebsegben vagyok attol még ugyanugy leirhatom a veleményemet mint te vagy bárki más :D
imádom mikor kioktatnak mit hogy kéne csinálnom es arra szolitanak fel hogy ne mondjam el a véleményemet :)

Stoky(Gárdi) NEXUS 04-22-2008 19:10

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 171163)
Ha egy elf klánt lehetetlen beütni, ne akard beütni, ahogy mondták már előttem is, az elf termelni, és védeni van.Emellett se tolival, se varival sem éppen a sebezhetetlen kategória.Ez egy stratégiai játék, nem csak arról szól, hogy minnél nagyobb sereggel döngöljünk, mert úgy nem lehet mindenkin átmenni, hisz akkor már nem stratégiai játéknak hívnák.
Szerintem jobban megszenveded, ha egy gnóm gyújtogat, mintha egy elf..az így is csak 20%-os...szívd le a készülijét, nem fog gyújtani, és akkor nem röhög a beton védelemmel, hanem szomorú arccal fog a betoníjjak védelmében csücsülni..hol itt a probléma?
Ha téged zavar, hogy téged bántanak,de nem teszel semmit ellene (vagy mert nem tudsz, vagy mert lusta vagy), akkor ne is várd, hogy emiatt az egész faj, ami ellen harcolsz (jelen esetben az elf) mégjobban le lesz gyengítve, mert az nem az adott faj hibája, hanem a tiéd szerintem.
Nekem is volt olyan, hogy valamiben nagy kárt okozott az ellen...ekkor vagy levertem, vagy átépítettem, és úgy vertem le, vagy diplomáciai úton rendeztem a dolgot...nem tudom, ki hogy van ezzel, de ez szvsz így a normális.

igen az elf kajatermelésre és védésre valo de egyszerüen valotlannak tartom hogy egy elf amelyiknek tanyája is van számítások szerint akár egy 100% os barakkos orkot is megfog....

szóval én ezt egyáltalán nem tartom jónak de mivel ezen nem lehet változtatni azaz rövid távon biztosan nem L kell fogadni h aki nem játszik az van a legnagyobb biztonságba...

NewJackCity 04-22-2008 19:10

na atkerultunk az altalános beszélgetések koze :)
legalább kiderult mi ati konkrét véleménye a dologrol :D
mert idáig csak azt sikerult kideriteni :)
es tobben is felhivtak ra a figyelmem hogy remy mit mondott :D
tisztára mintha itt o dontene nem ati
semmi bahjom nincs vele mindenki mondja el a véleményet csak nem komázom mikor hulyének néznek :)

Tsobi 04-22-2008 19:20

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 171161)
csak azt nem ertem azért a 20%ért minek sirni hogy kiheréltek az elfet mikor mas csopikbann lazán lopkodhat es gyilkolászhat kedvére

Arra a 80%-ra gondolsz?

Stoky(Gárdi) NEXUS 04-22-2008 19:33

az elf varikat nem gyengíteték le?

NewJackCity 04-22-2008 19:46

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 171171)
Arra a 80%-ra gondolsz?

nem arra a 20%ra ami lopásnál van csak elirtam kedves tsobi :)
ja és ha keresztény értékrendel kuzdessz a csőrosok ellen ne csodálkozz ha neonácinak tartanak :P
tudnilik a faji meg a vallási alapon torténo megkulomboztetés is rasszizmus :D

Vésd 04-22-2008 20:26

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 171174)
nem arra a 20%ra ami lopásnál van csak elirtam kedves tsobi :)
ja és ha keresztény értékrendel kuzdessz a csőrosok ellen ne csodálkozz ha neonácinak tartanak :P

Látom maga se a Hungaricára vette a jegyet:)
Na, de mindegy...rekesszük ki az elfeket:)

laci 04-22-2008 20:47

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 171174)
...ja és ha keresztény értékrendel kuzdessz a csőrosok ellen ne csodálkozz ha neonácinak tartanak :P

Egyre kevésbé vagyok képes követni ezt a topicot :eek::eek:

Kubbi 04-22-2008 21:17

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 171161)
nem okoztak soha gondot az artok nekem :)
szerintem az a komolytalan aki artoval probálkozik egyáltalán a legfelso szinten:)

Szeretem amikor valaki ilyen következetes. :D
Pedig anno az volt az érv, hogy az elf szétgyujtja az orkot.

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 171112)
meg ez is nevetseges hogy kiherélték az elfet
árto akcion kivul mindenre bonuszai vannak :)
es az árto akciokkal sincs semmi gond amég 2-3 korrol csinálja éppen elég hatékony :)
ezt tapasztalatbol tudom

NewJackCity 04-22-2008 21:23

Quote:

Originally Posted by laci (Post 171185)
Egyre kevésbé vagyok képes követni ezt a topicot :eek::eek:

mind1 azé jo ez a topik mert lehet szavazni :D
igaz hogy csunyán leszavaztak de mind1 ez van :)
azt csak ts-nek uzentem igazándibol mind1 hova irtam volna off lett volna :)
de ezért nem akartam kulon topikot nyitni:)
meg még nem is tudnék mert gyerekzár van rajtam ami nem engedi :D

All times are GMT +1. The time now is 05:52.