![]() |
Quote:
Számok A tudománytekercsek 19 körönként kopnak, országod területétől függő mértékben. A lenti táblázat segítségével kiszámolhatod mikor mennyi tekercs kopik: 0-200 hektár: 0% 201-400 hektár: 1% 401-600 hektár: 2% 601-800 hektár: 3% 801-1000 hektár: 4% 1000 hektár fölött: 5% |
Quote:
Már miért kellene elrontani? Pótlod a kopott tekercseket, és kész. Ha nincs szerencséd, és nem veszik meg az eladásra kitett tekercseket, akkor legközelebb olcsóbban teszed ki egy kicsit, hogy ne érjen vissza, hanem a pénzt kapd meg belőle. Azt úgyse tudod pontosan, hogy 1 óra múlva lesz, vagy 23 óra múlva, úgyhogy ez a kiszámíthatatlanság mindenképp bennevan. Amikor eladtad, akkor jön be a pénz, és akkor kell vele valamit kezdeni. Ez nincs előre megmondva, hogy mikor lesz. Attól függ, hogy mások mikor veszik meg az eladásra kitett tekercseidet. |
Quote:
|
Quote:
:D |
Quote:
van a mostani rendszer. És van az új amiről beszélgetünk. (Körönként a mostani 19-ed része kopjon.) Pl.: 201 hekin ez azt jelenti, hogy 19kör alatt (1-0.01/19)^19=0.990047 Tehát volt 1.000.000tekercsed 19kör múlva 990.047 tekercsed marad. Míg a mostani rendszerben: 990.000 |
Quote:
En a tekercstartalekrol beszeltem, amit _nem_ akarok eladni, csak ha kell. Ha ez most hajnal 3-kor jon haza, de tudom, hogy reggel 10kor kopik a tekim, es olyan kornyezetben vagyok, hogy nem kell feltenem, alhatok 10-ig. Ha koronkent kopik, akkor nem, hiszen 10-ig bekopik 7x. De ha a piac nem raktar elvet akartad mondani, akkor felolem hivhatjuk az "a veletlen eladasi fole kitett, de meg nem vett" tekercseknek is, nekem mindegy... |
Quote:
Ne a rendeltetésellenes használatot akarjuk már támogatni, és mindenképp ahhoz ragaszkodni. |
Ezt a témát előreveszem. Nézzük, hogy lenne-e értelme fontolóra venni. Az eddigiek alapján akár megvalósításra is kerülhet megfelelő igény esetén.
|
Nem is olyh rég bekopott elég sok tekercsem egy laza 5%-ot,ezzel nem kis veszteséget okozva nekem. Egy körrel néztem csak el a dolgot :( Körönkénti kopás esetén ez a veszteség minimális lett volna.
Továbbra is támogatom! |
Itt is szavazni kellene.
|
All times are GMT +1. The time now is 02:08. |