Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X top, avagy hogyan kell ügyesen játszani (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2642)

Serg 01-14-2008 12:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151430)
A jksz-jelentő arra való, hogy az ellened, az elmúlt 24 órában elkövetett gyanús akciókat jelentsd. Semmi másra. Ez egy darab gömbözés volt.

A szöveges mező arra való, hogy kifejtsd, hogy az ellened, az elmúlt 24 órában elkövetett akciók szerinted miért kizárt, hogy szabályosak lettek volna.

Na ennyit vártam volna Tőled ez így korrekt

Dragi 01-14-2008 12:48

Nem ngyon akarok belefolyni de mintha Tuvalu és Grabi eseténél lett volna valami olyasmiről szó hogy lesz egy szándékos földleadást bejelentő jelentőlap (de szép magyaros) ebből lesz valami a közeljövőbe ? vagy nem ? vagy csak kampányígéret ?

mert akkor talán elkerülhető lenne hogy ne a jksz bejelentőt használják erre akiket zavar ez az egész földleadásos mizéria ...

Kutyuleee 01-14-2008 12:58

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 151432)
Nem ngyon akarok belefolyni de mintha Tuvalu és Grabi eseténél lett volna valami olyasmiről szó hogy lesz egy szándékos földleadást bejelentő jelentőlap (de szép magyaros) ebből lesz valami a közeljövőbe ? vagy nem ? vagy csak kampányígéret ?

ezekután szted???

Dragi 01-14-2008 13:00

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 151433)
ezekután szted???

Remény hal meg utoljára :p

Ati 01-14-2008 13:01

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 151432)

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 151433)
ezekután szted???

Kutyuleee kérdése jogos. Sajnos valóban úgy érzem, főleg ezek után, hogy mégegy bejelentő plusz egy olyan funkció lenne, amit nem arra használnak emberek, amire való. A jksz bejelentő sajnos mindig is ilyen volt, de a mai nap az mindenképp viszi a pálmát a "nem azt jelentem be, amire való" témában.

Így sok más fejlesztés megelőzi ezt.

Dragi 01-14-2008 13:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151435)
Kutyuleee kérdése jogos. Sajnos valóban úgy érzem, főleg ezek után, hogy mégegy bejelentő plusz egy olyan funkció lenne, amit nem arra használnak emberek, amire való. A jksz bejelentő sajnos mindig is ilyen volt, de a mai nap az mindenképp viszi a pálmát a "nem azt jelentem be, amire való" témában.

Így sok más fejlesztés megelőzi ezt.

Ati ha máshol nincs rá lehetőség ? akkor hol lehet az iylet jelenteni ? de egyébként nem tudom de min. 2 hónappal ezelőtt ez be lett ígérve azóta nem történt előre lépés... Most azzal hogy a mai nap mi történt megmagyarázni meglehet hogy akkor a mai nap miatt miért nem akarod megcsinálni de akkor 1-1,5 hónappal ezelőtt miért nem lett megcsinálva ? szal én ezt nem értem ?! mert ha Tuvalut és Grabit ma raktad volna át és azt mondtad volna hogy jó akkor csinálok egy ilyen bejelentőt is akkor valósíznűleg a mai naon Serg és társai nem a JKSZ bejelentőt használták volna végső elkeseredésként hogy végre hátha kezdessz valamit a témával ....

Ati 01-14-2008 13:09

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 151437)
1-1,5 hónappal ezelőtt miért nem lett megcsinálva ?

A fejlesztések sorrendjét had én határozzam meg. Köszi.

Dragi 01-14-2008 13:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151438)
A fejlesztések sorrendjét had én határozzam meg. Köszi.

Elnézést, de azt hittem hogy ez sürgetőbb probléma... de akkor elnézést

Arwyl szelleme 01-14-2008 13:13

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 151423)
egyszerűen elegem van.

Elismerésem, hogy eddig bírtad! Én már rég rájöttem, hogy tök felesleges ez a szélmalomharc. Ezért inkább nem is szóltam hozzá.

A csúcsa a témának az volt amikor az egyértelmű földleadásokra azt írta Ati, hogy "eddig is üres volt..." :D Na innentől kezdve lehet itt bármit mondani. :D

Ati 01-14-2008 13:22

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 151439)
Elnézést, de azt hittem hogy ez sürgetőbb probléma... de akkor elnézést

Nem látom mi sürgető lenne azon, hogy nem akartok betámadni egy hónapok óta üresen álló országot. Ha nem akarjátok betámadni, akkor nem akarjátok. Akkor majd be fogja támadni más. Csak azért, mert nem akartok ilyen volumenű támadásokat intézni, nem a szabályokon kell most azonnal változtatni.

Különösen nem akkor, amikor nemrégiben bekerültek olyan módosítások, amiknek HOSSZÚTÁVON kell megvárni a hatását, nem azonnali eredményt várni.

All times are GMT +1. The time now is 03:31.