Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódító 6.4 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2541)

Hóhér 12-09-2007 18:48

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 141821)
Ha pénz kell viszel pénzt, nem kopik 4,3milliárdot lehet. Mi az, amit nem lehet megcsinálni 4,3milliárd/fő kpval+tekerccsel, viszont meg lehet ha tekercs helyett katonában viszed a pénzt.

Sajnos ránézésre nem tudom melyiken lehet többet bukni újraképezni, vagy a tekercskopás.

ha kezdőként szeretnél segítséget kérni, akkor a kérdésed a megfelelő topicba tedd pls.

:D:D

senki nem mondta, hogy a katona helyettesíti a többi befektetést.
ez egyszerű tévedés, a katona cipelés plussz most már a többi mellé.

de hogy válaszoljak is, példa:

amire biztos nem elég a kp, teki + rúna az 1/a-ban x hekire való feljutáshoz.
viszont 1,5 milla egységgel már elég a lé x heki eljutásához.

:cool:

Valezius 12-09-2007 18:56

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 141857)
ha kezdőként szeretnél segítséget kérni, akkor a kérdésed a megfelelő topicba tedd pls.

:D:D

senki nem mondta, hogy a katona helyettesíti a többi befektetést.
ez egyszerű tévedés, a katona cipelés plussz most már a többi mellé.

de hogy válaszoljak is, példa:

amire biztos nem elég a kp, teki + rúna az 1/a-ban x hekire való feljutáshoz.
viszont 1,5 milla egységgel már elég a lé x heki eljutásához.

:cool:

Bocs a offért...

Nem csináltam úgy, mintha azt akarnám mondani, hogy a aktona helyettesíti az előbbieket...
Tényleg nem értek hozzá, de nekem valami nagyon azt súgja, hogy ugyanannyi idő alatt el lehetne jutni kp+teki+rúnával, mint a másik módon. Persze ha rendkívüli körülmények adódnak, akkor talán nem.

Grabi 12-09-2007 18:58

nem, mert A-ban tekire meg rúnára csak mesterségesen van igény, ha megkérsz vkit. amúgy egyikből sem kell nagy mennyiség aktuálisan. egységre meg folyamatos.

Deni 12-09-2007 19:00

noh átrágtam magamban párszor, meg is vitattam pár emberrel.. és továbbra sem tetszik a szintlépéses változtatás.. nagyon nem.. főleg azoknak köszönhetően, amiket már előttem többen is említettek..

a többi mondjuk nagyon bejön, max még a körváltást jelző akármit tettem volna olyan helyre, hogy bármelyik menüpontba lépve is látható maradjon, ne csak a főoldalon.. de ebbe nem halok bele természetesen.. :rolleyes:

wand 12-09-2007 19:02

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 141858)
Bocs a offért...

Nem csináltam úgy, mintha azt akarnám mondani, hogy a aktona helyettesíti az előbbieket...
Tényleg nem értek hozzá, de nekem valami nagyon azt súgja, hogy ugyanannyi idő alatt el lehetne jutni kp+teki+rúnával, mint a másik módon. Persze ha rendkívüli körülmények adódnak, akkor talán nem.

viszont ha a kattincs ugyannyi 2/B-ben mint 1/A-ban
a rúna mega a teki pedig pl 2x annyiba kerül lent, akkor kattincsal máris 2x olyan messzire lehet jutni.
ráadásul 1 milla kattincsot kis árengedménnyel jóval gyorsabban adsz el 10 milliárdért mint 10 mila tekercset ugyanennyiért.

Seldon 12-09-2007 19:02

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 141861)
noh átrágtam magamban párszor, meg is vitattam pár emberrel.. és továbbra sem tetszik a szintlépéses változtatás.. nagyon nem.. főleg azoknak köszönhetően, amiket már előttem többen is említettek..

a többi mondjuk nagyon bejön, max még a körváltást jelző akármit tettem volna olyan helyre, hogy bármelyik menüpontba lépve is látható maradjon, ne csak a főoldalon.. :rolleyes:

Ati eredetileg a vip ikonokhoz akarta rakni, amik ha villognak, egyedül akkor nem látszott volna

Hóhér 12-09-2007 19:03

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 141858)
Bocs a offért...

nem hiszem hogy off lenne egy beszélgetős topicban, de nem is ez a lényeg.

én inkább azt kerülném el, hogy ha valaki nem érti miről van szó, akkor ne mondja azt, hogy ez ne ne legyen benne tényleg a játékban mert mekkora hiba, vagy hogy de mindenképp maradjon benne, mert a törpék faji varázslatának a hosszabb idejét eredményezi , kevesebb tekercs kopás melett...

:D:D:D

Valezius 12-09-2007 19:04

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 141864)
én inkább azt kerülném el, hogy ha valaki nem érti miről van szó, akkor ne mondja azt, hogy ez ne ne legyen benne tényleg a játékban mert mekkora hiba, vagy hogy de mindenképp maradjon benne, mert a törpék faji varázslatának a hoszabb idejét eredményezi , kevesebb tekercs kopás melett...

:D:D:D

Ez most nekem szólt? :p

Hóhér 12-09-2007 19:05

Quote:

Originally Posted by wand (Post 141862)
viszont ha a kattincs ugyannyi 2/B-ben mint 1/A-ban
a rúna mega a teki pedig pl 2x annyiba kerül lent, akkor kattincsal máris 2x olyan messzire lehet jutni.
ráadásul 1 milla kattincsot kis árengedménnyel jóval gyorsabban adsz el 10 milliárdért mint 10 mila tekercset ugyanennyiért.

pont erre próbáltam utalni korábban, hogy szinte olyan mintha kp-d lenne, főleg A ban.

Hóhér 12-09-2007 19:07

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 141865)
Ez most nekem szólt? :p

igazából nem , de szándékosan nem idéztem oda. inkább általánosság.

:)

All times are GMT +1. The time now is 19:05.