![]() |
Quote:
ha kezdőként szeretnél segítséget kérni, akkor a kérdésed a megfelelő topicba tedd pls. :D:D senki nem mondta, hogy a katona helyettesíti a többi befektetést. ez egyszerű tévedés, a katona cipelés plussz most már a többi mellé. de hogy válaszoljak is, példa: amire biztos nem elég a kp, teki + rúna az 1/a-ban x hekire való feljutáshoz. viszont 1,5 milla egységgel már elég a lé x heki eljutásához. :cool: |
Quote:
Nem csináltam úgy, mintha azt akarnám mondani, hogy a aktona helyettesíti az előbbieket... Tényleg nem értek hozzá, de nekem valami nagyon azt súgja, hogy ugyanannyi idő alatt el lehetne jutni kp+teki+rúnával, mint a másik módon. Persze ha rendkívüli körülmények adódnak, akkor talán nem. |
nem, mert A-ban tekire meg rúnára csak mesterségesen van igény, ha megkérsz vkit. amúgy egyikből sem kell nagy mennyiség aktuálisan. egységre meg folyamatos.
|
noh átrágtam magamban párszor, meg is vitattam pár emberrel.. és továbbra sem tetszik a szintlépéses változtatás.. nagyon nem.. főleg azoknak köszönhetően, amiket már előttem többen is említettek..
a többi mondjuk nagyon bejön, max még a körváltást jelző akármit tettem volna olyan helyre, hogy bármelyik menüpontba lépve is látható maradjon, ne csak a főoldalon.. de ebbe nem halok bele természetesen.. :rolleyes: |
Quote:
a rúna mega a teki pedig pl 2x annyiba kerül lent, akkor kattincsal máris 2x olyan messzire lehet jutni. ráadásul 1 milla kattincsot kis árengedménnyel jóval gyorsabban adsz el 10 milliárdért mint 10 mila tekercset ugyanennyiért. |
Quote:
|
Quote:
én inkább azt kerülném el, hogy ha valaki nem érti miről van szó, akkor ne mondja azt, hogy ez ne ne legyen benne tényleg a játékban mert mekkora hiba, vagy hogy de mindenképp maradjon benne, mert a törpék faji varázslatának a hosszabb idejét eredményezi , kevesebb tekercs kopás melett... :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:) |
All times are GMT +1. The time now is 19:05. |