![]() |
Két hajléktalan beszélget:
- Tudod nekem régen volt ám kocsim is! - El is hiszem! Az anyukád tologatott benne! A barbár és a varázsló beérnek a főgonosz szobájába, ahol egy démonidéző kört találnak. A varázsló a barbárhoz: - Barbár! Meg kell törnöd a pentagrammát! - Hö? Mi az a pentagramma??? - Mindegy, akkor csak fújd el a gyertyákat és mosd fel a padlót! |
Ezek elég elvont viccek. Kicsit lefárad tőle az ember, ha az eddigiektől még nem fáradt volna le eléggé.
Három lila búbánat sétál a nagy kerek erdő közepén. Arra megy az infravörös lódobogás. Mi ebben a különös? Nem is arra lakik! Két víziló lekvárt kapál a liftaknában. Megszólal az egyik: - Merre menjünk? - Jobbra... - Mit mond a dió, ha rálépnek? - Semmit! A dió nem beszél! Mi köze a demokráciának a népi demokráciához? - Ugyanaz, mint a b@szásnak a kib@száshoz. - A krokodil hosszabb vagy zöldebb? - Zöldebb. Mert csak hosszában hosszú, de széltében-hosszában zöld. Két bundáskenyér megy a sivatagba egyszer csak KERÍTÉS. - Mit mond a hülyegyerek az anyjának? - Apa. Hülyegyerek utazik az anyjával a vonaton. Egyszercsak megkérdezi: - Anyúúúúú. Mííííjazóóóttt? - Tehén kisfiam. - Tehééén?? Hóóóóól??? Megy a gyp-s társaság a busszal kirándulni. Egyszercsak busz megáll. Sofőr kiszáll, elkezdi javítani. Egyik hülyegyerek odamegy és azt mondja: - Buszosz báci, buszosz báci, én tudóóm, mi a baaj - Jaj, hagyjál már, te nem értesz hozzá. Hagyd, hagy csináljam. Húsz perc múlva megint odamegy a hülyegyerek: - Buszosz báci, buszos báci, én tudom mija baj. - Hagyjál már békén, úgysem értesz hozzá! Újabb húsz perc múlva már a buszos eléggé ideges, mert a busz még mindig nem jó. Megint odamegy a hülyegyerek. - Buszosz báci, én tudóóm mi a baj. - Na te nagyokos, mondjad! - Elromlóótt a búsz. |
A páciens bemegy a szemorvoshoz:
- Doktor úr, romlik a látásom, messzire nem jól látok. - Jöjjön ide az ablakhoz és nézzen ki! - mondja a doki. - Mit lát? - A Napot. - Akkor árulja el, hogy attól messzebb hová akar nézni? |
Dolgozók esti iskolájában:
- Van házid? - Van, tölthetek? Nagyanyó! Miért ilyen nagy a szád? - Látnád nagyapád farkát! Két fickó beszélget: - Te, én napról napra szórakozottabb vagyok. Tegnap a buszmegállóban vettem észre, hogy nincsen rajtam alsógatya. - Az semmi, én a munkahelyemen vettem észre, hogy egy fogkefe lóg ki a fejemből. De nem is ez a félelmetes. - Hanem? - Hanem például egy medve. A tehén bonyolult állat. De én megfejtem. Két barátnő beszélget. Azt mondja az egyik: - Képzeld, rájöttem, hogy megcsal a férjem. - A rohadt anyját! - És képzeld, itthonról hordja el az óvszereket. - A rohadt anyját! - De én az összest kiszúrtam. - A rohadt anyádat! Hogyan lehet a tehenet a lótól megkülönböztetni? Egymás mellé állítod őket, és amelyik a ló mellett áll, az a tehén. |
- Mire kell az indiánnak a lóbőr?
- A lovát tartja benne... :rolleyes: :D |
[ Törölve ]
|
Két apáca, Logika (L) nővér és Matematika (M) nővér hazafelé
tartanak a kolostorba. M: - Észrevetted, hogy egy férfi követ minket 38 és fél perce? Vajon mit akarhat? L: - Logikus: meg akar minket erőszakolni. M: - Óh, jaj! Ennél a sebességnél és távolságnál legkésőbb 15 perc múlva utolér minket! Mit tegyünk? L: - Az egyetlen logikus dolgot: fussunk gyorsabban. M: - Nem megy. L: - Persze hogy nem megy. A férfi ugyancsak az egyetlen logikus dolgot teszi: ő is gyorsabban fut. M: - Tehát, mit tegyünk? Ezzel a sebességgel egy perc múlva utolér. L: - Az egyetlen logikus dolgot: elválunk. Te ezen az úton mégy, én a másikon. Mindkettőnket nem tud követni. A férfi Logika nővért követte. Matematika nővér elérte a kolostort és nyugtalan volt Logika nővér miatt. Végre megérkezett Logika nővér. M: - Logika nővér! Istennek hála, hogy itt vagy! Mondd, mi történt? L: - Az egyetlen logikus dolog: a férfi mind a kettőnket nem tudta követni, tehát utánam jött. M: - Igen, igen! De mi történt aztán? L: - Az egyetlen logikus dolog: olyan gyorsan kezdtem futni, ahogyan csak bírtam. M: - És aztán? L: - Logikus. ő is olyan gyorsan kezdett futni, ahogyan csak bírt. M: - Igen, és aztán? L: - Az történt, aminek történnie kellett: a férfi utolért. M: - Te szegény, és mit tettél? L: - Az egyetlen logikus dolgot: felkaptam a szoknyámat. M: - Óh, nővér? És mit tett a férfi? L: - Az egyetlen logikus dolgot: leengedte a nadrágját. M: - Óh, nem! És? Mi történt azután? L: - Hát nem logikus, nővér? Egy apáca felemelt szoknyával gyorsabban tud futni, mint egy férfi leengedett nadrágban! |
Quote:
ez nagyon jó!!!:D :D :D :D :D |
Amikor a randiból már nem lesz semmi…
- Helló édes, szabad ez a hely? - Igen, és az enyém is az lesz, ha leülsz ide. :D :D :D |
Palik Laci aranköpései közül egy pár:
1."Mansell most lazít egy kicsit, kényelmesen autózik. Nem, nincs igazam. Egy újabb körrekord." 2 Ha megnézzük az első négy helyezettet, az a legfeltűnőbb, hogy Alboreto ötödik. 3. És mintha vörös lángnyelvek csapnának ki a Ferrari hátsó részéből! Valójában az csak a hátsó lámpa lesz. 4. És az első öt helyen öt különböző autó végzett. 5. Schumacher még mindig a leggyorsabb ember a pályán, nemcsak azért, mert ő vezet, hanem egyben övé a leggyorsabb kör is. 6. És mindkét jobb első kereke hiányzik. 7. Ez nem is négy tized, ezt nézzék... Ez maga Michael Schumacher! 8. És Damon Hill jön be a bokszba, igen, Damon Hill jön be a Williams-bokszba, és most Damon Hill bent van a bokszban! Nem. Michael Schumacher az. 9. A Williams-csapat már készül a kerékcserére, a kerékhűtőket éppen most veszik le. 10. Szóval tisztázzuk a helyzetet! A tizenkilencedik kör után a következő az állás: David Coulthard vezet, de még nem jött ki kerékcserére, Mika Häkkinen az első, és... |
All times are GMT +1. The time now is 11:44. |