Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   multasagos sztorik, avagy arcomon a szmajli ;) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2509)

Redback 04-12-2008 14:38

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 169453)
Én volt amikor az L-ben egy ismert orira az Én akkor még ismeretlen nevummel az egesz keszulimet infoszerzesre lottem el.. de nem is irt semmit.. be se jottek.. nem értettem miért nem.. :(

Mert nekem is sokszor megesik a szívem kezdőket ütni, mert az nem kihívás.Márpedig aki 2-nél többször próbál gömbölni egymás után, az kezdő.

N.a.t. 04-12-2008 15:33

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 169467)
Mert nekem is sokszor megesik a szívem kezdőket ütni, mert az nem kihívás.Márpedig aki 2-nél többször próbál gömbölni egymás után, az kezdő.

Vagy olyan szerencsétlen mint én... :s Történt ugyanis hogy wapról játszottam, épp gömb kellett... gömbözök, teló befagy, rányomok az ok-ra....lényeg h egy lámaorit 6x sikerült meggömböznöm :S :ĐĐ Mai napig nem tudom hogy hogyan, na de hát így sikerült :ĐĐ
Utána persze lenyelhettem zöldben az oltását, igazán vidám volt :ĐĐ
Hozzá kell tennem, hogy szegénykémnek kb olyan orija volt mint ennek a fent említett hullának... de rendes volt, mert meg akart tanítani játszani :ĐĐ
Kedvesen megköszöntem neki a segítségét, és a továbbiakban békén hagytam :]]

Redback 04-12-2008 16:06

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 169477)
Vagy olyan szerencsétlen mint én... :s Történt ugyanis hogy wapról játszottam, épp gömb kellett... gömbözök, teló befagy, rányomok az ok-ra....lényeg h egy lámaorit 6x sikerült meggömböznöm :S :ĐĐ Mai napig nem tudom hogy hogyan, na de hát így sikerült :ĐĐ
Utána persze lenyelhettem zöldben az oltását, igazán vidám volt :ĐĐ
Hozzá kell tennem, hogy szegénykémnek kb olyan orija volt mint ennek a fent említett hullának... de rendes volt, mert meg akart tanítani játszani :ĐĐ
Kedvesen megköszöntem neki a segítségét, és a továbbiakban békén hagytam :]]

Nah amikor egy lámaori el kezd engem tanítani, azt nem bírom.Szétszedem :D Egyszer egy oriás láma vari, 300 hekin 8-9k varival volt.Íjj alig volt, max 1,5 toronyban.Gömbölni próbáltam, és pont akkor nyomtam rá 2szer véletlenül.Ezután jött a zöld, hogy alapítsak vele egy szövit, és emgtanít játszani.Mondtan neki hogy nem köszönöm.Erre jött 2 rengés, válasznak meg 2 sereg mészár.Ekkor már rájött hogy én taníthatnám őt, és zöldelt, hogy béke.én mondtam, hogy nem én kezdtem.Ment két sereg földelni...

N.a.t. 04-12-2008 16:16

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 169481)
Nah amikor egy lámaori el kezd engem tanítani, azt nem bírom.Szétszedem :D Egyszer egy oriás láma vari, 300 hekin 8-9k varival volt.Íjj alig volt, max 1,5 toronyban.Gömbölni próbáltam, és pont akkor nyomtam rá 2szer véletlenül.Ezután jött a zöld, hogy alapítsak vele egy szövit, és emgtanít játszani.Mondtan neki hogy nem köszönöm.Erre jött 2 rengés, válasznak meg 2 sereg mészár.Ekkor már rájött hogy én taníthatnám őt, és zöldelt, hogy béke.én mondtam, hogy nem én kezdtem.Ment két sereg földelni...

Az én lámám nem kötözködött, és normális stílusban írt :]] Nem volt okom piszkálni sajnos :ĐĐ Kerestem mást, majd elindultam szép nyugodt tempómban föl, ám mindig csak zöld eseménylistával :P :$ :]] Pár nap múlva írt hogy rájött hogy tévedett, de mért gömbtem 6x? :]] Válaszoltam neki, aztán kicsit tanítgattam...de végül törölt és most normálban játszik , a gyors tempója nem neki való volt :]] Innen is jó játékot Thomson, ha még nyomod ;]]

Redback 04-12-2008 16:23

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 169482)
Az én lámám nem kötözködött, és normális stílusban írt :]] Nem volt okom piszkálni sajnos :ĐĐ Kerestem mást, majd elindultam szép nyugodt tempómban föl, ám mindig csak zöld eseménylistával :P :$ :]] Pár nap múlva írt hogy rájött hogy tévedett, de mért gömbtem 6x? :]] Válaszoltam neki, aztán kicsit tanítgattam...de végül törölt és most normálban játszik , a gyors tempója nem neki való volt :]] Innen is jó játékot Thomson, ha még nyomod ;]]

Aki rendes, azt én is tanítom :)Nem vagyok szívtelen, mert tudom milyen kezdőnek lenni, és ezzel mindenki így van.

Tsobi 04-12-2008 16:23

Én tisztán emlékszem,mikor minden baki nélkül,miután letekiztem Redet összevissza fenyegetett. :)
Arcomon szmájli gyöngyözött :D

Redback 04-12-2008 17:03

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 169484)
Én tisztán emlékszem,mikor minden baki nélkül,miután letekiztem Redet összevissza fenyegetett. :)
Arcomon szmájli gyöngyözött :D

Hát igen...Valami rémlik.Akkor még nem voltam igazán jó, sőt gyenge.De azért mostanra már elértem a jó szintet :)

J.Ati 04-12-2008 17:16

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 169495)
Hát igen...Valami rémlik.Akkor még nem voltam igazán jó, sőt gyenge.De azért mostanra már elértem a jó szintet :)

A jó szintet?
Az melyik szint?:D
Már vérprofi vagy?:)

Redback 04-12-2008 17:22

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 169501)
A jó szintet?
Az melyik szint?:D
Már vérprofi vagy?:)

Vérprofi?Az nem.Csak azért a játéktudásom elég terjedelmes lett, pár embernek köszönhetően, és persze a fórumnak. :D:D

N.a.t. 04-12-2008 17:37

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 169503)
Vérprofi?Az nem.Csak azért a játéktudásom elég terjedelmes lett, pár embernek köszönhetően, és persze a fórumnak. :D:D

Irigyellek :]] Én hiába fórumozok, abból jó még nem származott :ĐĐ

All times are GMT +1. The time now is 23:37.