![]() |
Téééééévééééé Maci :D:D:D
|
Ha valaki úgy látja megszaporodott a lista az azért van mert Csokibácsi küldött vagy 40-et priviben:D:D
80 nap alatt a föld körül Willy Foggal A három nyúl A kisvakond A legkisebb ugrifüles A nagyeszű sündisznócska A varázsceruza Alvin és a mókusok Animánia Az erdő kapitánya Az idő urai Babar Balu kapitány Barbapapa Bernát és Ája Biga csiga és Batka manó Bob és Bobek Bolondos dallamok Cápali és Cápeti Ceruza és radír Cirbolya és Borbolya Cirmi és Csurmi Csip csup csodák Csipet csapat Csupafül Denver Don Quijote de la Mancha Dr. Bubó Egér a Marson Elsűllyedt Világok Filemon a macska Fókabébi Fokszi Makszi Frakk Frédi és Béni Futrinka utca Fülesmackó Hakapeszi Maki Hercegnő és a kobold Hipp Hopp kenguru Hupikék törpikék Jamie és a csodalámpa Kacsamesék Kengyelfutó Gyalogkakukk Kíváncsi Fáncsi Kockásfülű nyúl Közlekedj okosan (KRESZ oktató rajzfilm) Krisztofóró a hős lovag Kukori és Kotkoda Leleményes Dobromir Leo és Fred Leopold macska (szovjet Tom és Jerry) Lolka és Bolka Maci Laci Mackó Misi kalandjai Magilla Gorilla Magyar népmesék Magyar népmesék (ezt hogy lehet kihagyni? :P) Maja a méhecske Marci és a kapitány Mazsola és Tádé Mekk Elek Menő-Manó Mesék Mátyás királyról Mézga család Micimackó Mihaela Mikrobi Mirr-Murr kandúr kalandjai Misi mókus kalandjai Mofli az utolsó koala Moha és Páfrány Mumin Muppet Show Nagy Ho-Ho-Ho Horágsz Nils Holgerson csodálatos utazása a vadludakkal Nu pagagyi Pampalini Pimpa Pincérfrakk utcai cicák Pityke őrmester Pom-Pom Pumukli Robátko és a csodaszarvas Rumcájsz Sebaj Tóbiás Speedy Gonzales Süsü a sárkány Szaffi Taz-mánia Tip és Tap Tom és Jerry Tündér Amálka Vitéz László Vízipók csodapók Vuk Zénó |
na azért :p
Füles a legjobb fej a világon :p nehogymár kihagyjuk :D |
Quote:
Amúgy tényleg ő a legnagyobb az egészben... csak kár hogy ritkán szerepel... vagy pont azért jó:rolleyes::rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hmmmm nagy kedvenceim: Magyar népmesék
Szabó Gyula csodálatos előadásában:) Ezen nőttem fel:p http://www.youtube.com/watch?v=wXAZBWK3p5o |
The point
Ajánlom ezt a rajzfilmet aki még nem látta.
A 70-es években készült Ringo Star is alakit benne. A zene és a történet nagyon jó. Nekem megvan. De elég gyenge minőség:( Lehet azért jön be nekem, mert én is egy efféle Oblio vagyok. |
A Macskafogót még meg se említette senki???:eek::eek:
Meg volt az Egyszer volt, hol nem volt... ismeretterjesztő mese (történelem, és emberi test) |
All times are GMT +1. The time now is 05:49. |