![]() |
Quote:
|
ha már felkerültem a listára, hozzászólok én is. :)
először is, én valszeg kölcsönorival fogok játszani, ha lehet ilyet csinálni, mivel nekem nincs lehetőségem vipelni... párbajon még nem vettem részt, úh nem leszek ellenfél. :p egyet szórakozok én is. köszi a lehetőséget. ;) nagyon remélem, hogy tudok majd élni vele. egyébként én a drágakő nélküli párbajra szavaznék. anonym, faj véletlenszerű, és ugyanaz mindenkinek. hulla kizárva. talán az elfet is jó lenne kizárni, mivel az nagyon punnyadós lenne. bár ezt a párbajozók jobban tudják... :) drágakő nélkül feltehetően izgibb lenne, ugyanazzal a fajjal meg elvileg mindenki egyenlő eséllyel indulna. ja, és aki kidől idő előtt, az fizet a többieknek 1-1 sört. ;) :p |
Nyugi nekem is ez lesz az első párbajom. Még párbaj-szűz vagyok:D
De szavazok arra amit leírtál. ÚGy lenne a legizgalmasabb sztem is. |
Lehet bekukkantanék énis ,ha lehet!?:))
|
-Matador
-taszi -Toti -Attila(: -Kutyuleee -Dragi -Nogixer -Bogár -Szecsa -Pepa -Redback -belas Szépen gyülekezünk:) A tét viszont látom emelve lett! Tehát aki aktívan részt vesz a párbajon az ződet kap tőlem!:D:Dés Bogár javaslata szerint aki kidől idő előtt az meg sört fog fizetni,ami elég kemény dolog:D:D ja és Bogár az én egyik orimmal fog menni,mert neki nincs vipes orija! Csak ,hogy tiszta legyen mindenki előtt a kép:) |
Quote:
Quote:
Remélem nem fogtok szunyálni és aktívan ütitek a népet:D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egy sima egyszerű párbaj nem jó mindenkinek? |