![]() |
Quote:
Vizuális típus vagyok, dramaturgiailag nagyon komolyan van előadva, vörös üvöltő kisgombócot látok magam előtt :D Hozzáteszem valóban ezzel az uúuútálós címmel hoztam létre a topicot, úgyhogy: uÚtálom Hm-ben a hiányát :( amiért már konkrétan én vagyok a felelős, hogy húzódik az út:( |
[quote=Seldon;144613]Hö? :D
Vizuális típus vagyok, dramaturgiailag nagyon komolyan van előadva, vörös üvöltő kisgombócot látok magam előtt :D :D :D :D |
Kitiltás: DarkAchron (#498876)
Indoklás: Négyszeri figyelmeztetés után is csak abból áll a fórumozásod, hogy másokat sértegetsz. Mindenkinek jobb lesz, ha többet nem írhatsz. Büntetés: Figyelmeztetés Admin (#0) , 2007-12-20 22:30:18 Höhö.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem kívánok ebben részt venni, akinek kell a fórumlog kérje el, szívesen továbbítom. :) |
Részlet az esemény után az U fórumról:
ÚJ Hozzá kell tenni,hogy ezt én is így látom .. Kard-szárnyú lepke (#442281) [5/U] , 2007-12-21 00:19:53 -------------------------------------------------------------------------------- ÚJ Admin (#0) , 2007-12-20 22:30:18 Ati, te komolyan elolvastad a fórumot? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem. Bevallom nem értem. Mivel nem törölted ki DAchron beírásait, bárki megnézheti, miből lett írásjogmegvonás, és lehet velem van a baj, de közel sem az volt sértő aki kapott... .:Gyilkos Nyugalom:. (#497867) [5/U] , 2007-12-21 00:19:25 Uff, én beszéltem, részemről ez is itt lezárva. |
Quote:
Nem titok,hogy én sem értettem,hogy miért pont Te .. sokkal inkább számítottam arra,hogy jómagam,esetleg korosodó barátotok kap pirosat. |
Bár ha belegondolok,akkor korábban voltak csínyjeid .. lehet,hogy nem is a mostaniért kaptad .. és ezért maradtak benn a hsz-eid .. :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:30. |