![]() |
vodafone
üdv ha lenne vodafone én vip tag lennék régen de mivel a családban csak vodafonos telefon van ezért eddig nem tudtam küldeni sms-t =(
|
Bankkártyáról megy a párom-é és az enyém is, ha esetleg úgyhozza a szükség akkor T-Mobilról segitem ki szegény népem vip éhségét.
|
Quote:
ha arról van szó ,hogy az sms fogadó rendszeretek a Vodafontól ís fogadja a vip. körrök meghosszabbitát. ezt igenis okos ötletnek tartom. ha viszont arról ,hogy a Pannon és T mobil szolgáltató helyett ez legyen az másokra nézve kedvezőtltn lenne és ezt nem támogatnám. üdv gambrius |
Hali
Olyan lehetőség nincs a szavazásba, hogy a teljes szövetségemnek állandó probléma, hogy vodafoneról nem lehet küldeni, mivel még a környezetemben sincs más hálózattal rendelkező ismerős. Csak a hód miatt szoktunk venni egy pannonos karit, de ha lenne vodás megkönnyítené nagyban a dolgot, úgyhogy hajrá, támogatom:D
|
Pannon és T-online előfizető vagyok ezer éve, a hódot a pannonról fizetem, mivel éppen az volt kéznél amikor először fizettem vipet - automatizálva van a történet
asszem hasznos lenne, ha a vodások is tudnának vipet fizetni, egyrészt nem nekem kellene az sms-t küldözgetni a vodás szövi helyett, másrészt jár nekik is, ne a hódító miatt válasszon valaki szolgáltatót:)>>> és diákoknak, ha minden igaz talán a legolcsóbb a vodánál telefonhoz jutni |
Quote:
|
Quote:
|
Üdv!
Nagyon nem bánnám, ha lenne Vodás vip sms. Nem fogok ezért szolgáltatót váltani, és hihetetlen macera olyan egyént találnom, akinek alkalmas mobilszolgáltatóval van épp szerződése. Szóval ha lesz, plusz egy garantált strigulát behúzhattok a kizárólagos Voda oszlopba, mert jelenleg nem is bajlódom a vip-pel, anélkül játszogatok. Kati |
Sziasztok!
Támogatom az ötletet, csak azért tartok fent pannonos kártyát,mert nem lehet Vodáról sms-zni:( Remélem sikerál a szavazat s bevezetésre kerül! Örvenedk az ötletnek. G |
Pannon-t jelöltem mivel pannonos a telcsim :), de egy kis megjegyzés a választható pontokról, "Pannonról fizetek, és maradok is ennél. ..." nem a legjobb megfogalmazás, mivel én ha tehetném bankkártyával fizetnék csak hát az enyémmel nem lehet neten fizetni :(( pedig olyant kértem ... majd változtatok ezen a közeljövőben :)
Jah akkor még egy kis megjegyzés ez most a játékosoknak, nemtudom esett-e róla szó, vagy tudjátok-e hogy sms-es fizetésnél a mobilcégek szépen leveszik a saját részük, főleg ha valaki közvetítőn keresztül üzemelteti az emeltdíjas sms-es szolgáltatásait 200FT után kb 50-60 FT jut el ahoz akihez kellene sajna, ezért is fizetnék bankkártyán szívesebben mert ott azért annyit nem akaszt le a bank vagy a közvetítő :) |
All times are GMT +1. The time now is 16:47. |