Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Milyen büntetés jár a VIP országnak , ha nem megfelelő a hangnem- (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2385)

Tsobi 10-12-2007 16:17

Nyilván senki nem örül annak,ha kitiltják. Valószínűleg én sem örülnék .. viszont tartom magam annyira intelligensnek,hogy nem kezdem magam alatt a fát vágni. A regisztrációs szabályokat mindenki elfogadta azzal,hogy belekattintott abba a kis négyzetbe .. innentől kezdve mindennemű szabályszegésért felelősségrevonható. Fáy .. a cimborád szabályt szegett,megkapta érte a mindenkire ugyanúgy vonatkozó büntijét. Ebbe sajnos bele kell törődni,megvárni,míg letelik a tiltása .. addig ti bevéditek,hogy senki ne tudja bántani. Nincs igazad akkor,mikor a jogosságot vagy épp a mértéket vitatod,hisz nem kivételes esetről van szó .. hasonló szóhasználatért mindenki megkapja ugyanezt.Ha nincs igazam,akkor Ati,kérlek javíts ki ..

fáy 10-12-2007 16:19

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 129189)
Miért is nem lehetne / kellene azt az orit bántani, amelyik vét a Hódító szabályai ellen???

Te nagyon bátor lehetsz

Remedy 10-12-2007 16:20

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 129189)
Miért is nem lehetne / kellene azt az orit bántani, amelyik vét a Hódító szabályai ellen???

Lehet. Nekem nem fer bele a moralomba :) Aki a foldon van, es vedtelen, nem rugdosom, ha gyilkos, akkor se :)

Reni 10-12-2007 16:21

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 129186)
He? Nemtom Te hogy vagy vele, de nalam a "szabvany eljaras" az, hogy kitiltott orikat nem bantunk.... Erdekes egy felfogasod van...

A bántunk többesszámával kire céloztál még Remy?

Remedy 10-12-2007 16:22

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 129198)
A bántunk többesszámával kire céloztál még Remy?

Senkire, de ismerek meg par embert, aki ezt vallja... :) De konkretan nem gondoltam epp senkire

fáy 10-12-2007 16:22

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 129195)
Nyilván senki nem örül annak,ha kitiltják. Valószínűleg én sem örülnék .. viszont tartom magam annyira intelligensnek,hogy nem kezdem magam alatt a fát vágni. A regisztrációs szabályokat mindenki elfogadta azzal,hogy belekattintott abba a kis négyzetbe .. innentől kezdve mindennemű szabályszegésért felelősségrevonható. Fáy .. a cimborád szabályt szegett,megkapta érte a mindenkire ugyanúgy vonatkozó büntijét. Ebbe sajnos bele kell törődni,megvárni,míg letelik a tiltása .. addig ti bevéditek,hogy senki ne tudja bántani. Nincs igazad akkor,mikor a jogosságot vagy épp a mértéket vitatod,hisz nem kivételes esetről van szó .. hasonló szóhasználatért mindenki megkapja ugyanezt.Ha nincs igazam,akkor Ati,kérlek javíts ki ..

Bevédeni belehet , ebbe igazad van , sok igaság van a leveledbe , de ha elviszik a tekijeit , gondolok a lakitekire , a kati vari toli nem a piacra megy , javits ki ha tévedek , 1000 haki felett már jelentős kár éri az orit ( szövit)
azaz 3 büntetés 1 levélér .

Croissant 10-12-2007 16:25

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129196)
Te nagyon bátor lehetsz

1. Valóban az vagyok... És be is tartom azokat a szabályokat, amiket elfogadtam...
2. Miért is ne lehetnék bátor? (főként ilyen szövi és ilyen hozzáállás mellett)

ui.: úgy látom, h nagyon nehezen tanulsz, pedig nem kevesen a javadat (javatokat) akartuk...

Reni 10-12-2007 16:26

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 129200)
Senkire, de ismerek meg par embert, aki ezt vallja... :) De konkretan nem gondoltam epp senkire

Értem :)
rövid hsz.

fáy 10-12-2007 16:27

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 129202)
1. Valóban az vagyok... És be is tartom azokat a szabályokat, amiket elfogadtam...
2. Miért is ne lehetnék bátor? (főként ilyen szövi és ilyen hozzáállás mellett)

ui.: úgy látom, h nagyon nehezen tanulsz, pedig nem kevesen a javadat (javatokat) akartuk...

Ezt légyszi fejtsd ki ezt nem értem.

A csoportunkba valaki nagyon a javunkat akarja :( ( az anyagiakra gondoltam)

Croissant 10-12-2007 16:28

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 129197)
Lehet. Nekem nem fer bele a moralomba :) Aki a foldon van, es vedtelen, nem rugdosom, ha gyilkos, akkor se :)

Nem is te morálodéba kell, h beférjen.. Hanem azéba, aki büntiben van...
Ezt a fajta "betyárbecsületet" nem díjazom...

All times are GMT +1. The time now is 19:33.