![]() |
Egy ifjú házaspár lemegy a Balatonra nyaralni, de a szúnyogok már este 8 körül bekergetik őket a házba.
Látják, hogy a szomszéd nyaralóban nagyban megy a kerti-party, ezért átmennek megkérdezni, hogy miért nem csípik őket szét a szúnyogok. A házigazda válaszol is: - Bekenjük az anyóst mézzel, és kiültetjük a kert közepére. Mire a másik férfi értetlenül: - De nem kaparja magát széjjel??? - Á, dehogy! Béna. |
(Csak azért írom ide, mert nem akarom kihúzni a gyufát :D de szerintem aranyos :))
T. Szerkesztőség! Mélységesen felháborodtan az Önök által szerkesztett keresztrejtvényben szerepelt feladvány miatt: "A szerelem nyílása." A megoldás 4 betű, most nem írnám le. Ez egyszerűen gusztustalan. Nyilvános bocsánatkérést követelek a jó erkölcs nevében. A Megyés Püspök A szerk. válasza: Tisztelt Püspök Úr! Elnézését kérjük, ha ez Önt felháborította. Azonban fel szeretnénk hívni a figyelmét egy kis apróságra. Az Ön megoldása a "p*na" volt, melyet sajnos nem tudunk elfogadni. A feladvány ugyanis nem "A szerelem nyílása" volt, hanem "A szerelem nyilasa", amelyre a megoldás "Ámor" lett volna. Összesen 23465 megoldás érkezett be szerkesztőségünkbe. Ezek között mindössze 2 rossz megfejtés volt, egyik az Öné, másik az Érsek Úré, így ezúton üzenjük az Érsek Úrnak, hogy az Ő "segg" válaszát sem tudjuk elfogadni. A szerk. |
Kicsit morbid.
Egy ifjú házaspár lemegy a Balatonra nyaralni, de a szúnyogok már este 8 körül bekergetik őket a házba.
Látják, hogy a szomszéd nyaralóban nagyban megy a kerti-party, ezért átmennek megkérdezni, hogy miért nem csípik őket szét a szúnyogok. A házigazda válaszol is: - Bekenjük az anyóst mézzel, és kiültetjük a kert közepére. Mire a másik férfi értetlenül: - De nem kaparja magát széjjel??? - Á, dehogy! Béna. |
Quote:
|
öööö.
Quote:
na mindegy...és ez volt már???: Ideges apuka ül a váróteremben. Végre megjelenik a szülőorvos karjaiban a gyerekkel. Ahogy jön a folyósón egyszer csak fogja magát és kétszer jól a falhozcsapja a gyereket. Az apukuka kétségbeesetten, ledöbbenve nézi - mikor odaér az orvos elmosolyodik és így szól: - Csak vicceltem! Halva született... |
Quote:
Ez is volt már XD |
Quote:
Inkább megyek aludni. |
Quote:
(rövid) |
Quote:
|
Egy utolsó neki futás
Kovács ül az étteremben újságjába temetkezve, előtte az asztalon egy tányér gőzölgő paradicsomleves. Belép egy hajléktalan az ajtón, s látja, hogy Kovács hozzá sem nyúl az ételhez. Odamegy hozzá:
- Drága Uram, segítene rajtam? Két napja egy falatot sem ettem, nekem adná a levesét? Kovács rá sem néz, csak az újság mellől biccent. A hajléktalan mohón nekilát a levesnek, s már csak alig van a tányér alján, mikor meglát benne egy undorító korpás, zsíros hajcsomót - erre vissza is hányja az egészet a tányérba. Kovács felnéz az újság mögül: - Mi van, maga is csak odáig jutott? Na most már tényleg jó éjt:D |
All times are GMT +1. The time now is 23:56. |