Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Ki milyen fajra esküszik? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=232)

Etyekwood 03-19-2006 13:59

Quote:

Originally Posted by Morisz
Igen így is meg lehet oldani hogy telivásárolod csak mondjuk 5 ori elég hamar kieszi és akkor anyagilag elég húzós szóval valamit mindenféle képp termelnie kell a klánnak.

Vagy mindíg támadnia, hogy ne egyenek olyan sokat:D

Senki 03-19-2006 13:59

ne öljétek egymást, csak lazán. én is vagyok az 1/Aba és én is elnézek sok apróságot. az ember abban jó amit gyakorol. most hogy a hulla mit kezd a túlélővel az egy olyan dolog aminek nem sokan néznek utána. én pl a gazdálkodót nem tudtam mire jó sokáig.... :D

Láma 03-19-2006 14:03

végülis tényleg elenéysző fontosságú a játékhoz, hogy tudd melyik személyiség mit csinál...

Etyekwood 03-19-2006 14:10

Quote:

Originally Posted by Láma
végülis tényleg elenéysző fontosságú a játékhoz, hogy tudd melyik személyiség mit csinál...

Láma, Morisz az tud, hogy mit csinál, nem ma kezdte, és igen jól tudja, hogy melyik személyiség kell neki, ahhoz, hogy sikeres legyen!
Nem kell alá adnod a lovat!

Morisz 03-19-2006 14:10

Quote:

Csak tudod ha valakinek beválik az egyik és azt tudja a legjobban kihasználni akkor nem tudom minek fújni mind a kilencet teljesen pontosan:confused:
Arra van a súgó ha nem tudsz valamit de szükséged van infóra belenézel jól nézne ki fejből fújnám a súgót:D

Senki 03-19-2006 14:13

Quote:

nem egészen... arra célzok hogy számodra tök mindegy mit csinál egy személyiség ha nem nem azt használod. ad bónuszt a termelésre. nekem támadóerőre vagy általános erejű kellett. ezért nem is foglalkoztam a gazdálkodóval pl amíg nem termelős orit akartam csinálni.... erre célzok. elég ha a játéknak azt a részét ismered mint a tenyered, amelyiket használod. nem kell minden faj összes stratégiáját ismerned. elég azét az egyét amit használsz. :)

Senki 03-19-2006 14:16

möhöhö... egész szép klánfelhördülés volt ez fiúk :D

Morisz 03-19-2006 14:19

Quote:

Originally Posted by Senki
möhöhö... egész szép klánfelhördülés volt ez fiúk :D

Hát igen egy mindenkiért mindenki eggyért.:D

Etyekwood 03-19-2006 14:28

Azért ne vegyül el senki kedvét a játéktól :D

Alba 03-20-2006 10:28

Hali.

Beleszolok en is a vitába.
Az ember felelf összevetesben szerintem is jobb az ember.Itt nem pusztan a loperot nezzuk.Abban jobb a felelf de nem szamit.Az ember ereje abban rejlik hogy nem lehet tönkretenni.
Azt kar vitatni hogy 3 hadis szövi beuti, mert minden fajt beut 3 hadis ugyhogy ez nem mervado.
De hat egy jo kis gnom vagy orias siman levarizza a felelfet.Es akkor mar neki vege is van.
Es minel magasabb a hekiszam annal erosebbek a varis orik igy egyre gyengul a felelf es egyre erosodik az ember...

Nem ertem miert veri le az orias ennyir a gnomot.Szerintem a gnom osszességében nézve jobb faj.De ez megint helyzet függő.
Amugy en a törpére voksoltam.Mert párbajban a az legjobb es A ban is marha jo ...:)))
masreszt 3 csopit vevig vittem ugy törppel hogy szarralonak minden nap megszivatnak es meg se erzi.Beutni meg nem tudjak ...:)))

All times are GMT +1. The time now is 17:11.