![]() |
Quote:
|
ne öljétek egymást, csak lazán. én is vagyok az 1/Aba és én is elnézek sok apróságot. az ember abban jó amit gyakorol. most hogy a hulla mit kezd a túlélővel az egy olyan dolog aminek nem sokan néznek utána. én pl a gazdálkodót nem tudtam mire jó sokáig.... :D
|
végülis tényleg elenéysző fontosságú a játékhoz, hogy tudd melyik személyiség mit csinál...
|
Quote:
Nem kell alá adnod a lovat! |
Quote:
Arra van a súgó ha nem tudsz valamit de szükséged van infóra belenézel jól nézne ki fejből fújnám a súgót:D |
Quote:
|
möhöhö... egész szép klánfelhördülés volt ez fiúk :D
|
Quote:
|
Azért ne vegyül el senki kedvét a játéktól :D
|
Hali.
Beleszolok en is a vitába. Az ember felelf összevetesben szerintem is jobb az ember.Itt nem pusztan a loperot nezzuk.Abban jobb a felelf de nem szamit.Az ember ereje abban rejlik hogy nem lehet tönkretenni. Azt kar vitatni hogy 3 hadis szövi beuti, mert minden fajt beut 3 hadis ugyhogy ez nem mervado. De hat egy jo kis gnom vagy orias siman levarizza a felelfet.Es akkor mar neki vege is van. Es minel magasabb a hekiszam annal erosebbek a varis orik igy egyre gyengul a felelf es egyre erosodik az ember... Nem ertem miert veri le az orias ennyir a gnomot.Szerintem a gnom osszességében nézve jobb faj.De ez megint helyzet függő. Amugy en a törpére voksoltam.Mert párbajban a az legjobb es A ban is marha jo ...:))) masreszt 3 csopit vevig vittem ugy törppel hogy szarralonak minden nap megszivatnak es meg se erzi.Beutni meg nem tudjak ...:))) |
All times are GMT +1. The time now is 17:11. |