Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   A magyar válogatott (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2305)

Redback 11-25-2007 18:57

Én szurkolok a magyaroknak, és sztem ez a legjobb csapat amit eddig láttam (6 év alatt).Fiatalokkal kell kezdeni, hogy amikor beérnek kiegyensúlyozott focisták legyenek.Kell nekik néha egy két kudarc is, hogy tudják milyen és ne omoljanak össze tőle később.Hajrá Magyarok!Hajrá Hungária!

viR 11-25-2007 19:13

Máltával is sokszor volt már dolgunk.. :rolleyes:
Hajrá! :)

BeeLord 11-26-2007 08:01

A portugálok ellen itthon elcsíphetünk 1 pontot, a svédek és a dánok gyakorlatilag verhetetlenek, Albániát és Máltát kell megelőzni papír szerint. A többi jövő ősszel kezdődve kiderül.:)

Kós00792 11-26-2007 15:01

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 137550)
A portugálok ellen itthon elcsíphetünk 1 pontot, a svédek és a dánok gyakorlatilag verhetetlenek, Albániát és Máltát kell megelőzni papír szerint. A többi jövő ősszel kezdődve kiderül.:)

Hát szerintem ha a portugáloktól tudunk pontot csípni akkor sztem a dánoktól is. A svédek azé elég jók azért ahhoz nagy mázli kellene, hogy tőlük is tudjunk pontot szerezni!

szamóka 11-26-2007 15:06

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 137550)

Már megint ez a negatív hozzáállás... Úgy sokkal jobb lett volna, hogy "végre egy könnyű csoport, ahol nagyon jó meccseket fognak vívni a portugálok a svédekkel és a dánokkal, hogy eldöntsék kié lesz a magyarok mögött a pótselejetzőt érő második hely..." ;)

laci 11-26-2007 15:09

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 137620)
Már megint ez a negatív hozzáállás... Úgy sokkal jobb lett volna, hogy "végre egy könnyű csoport, ahol nagyon jó meccseket fognak vívni a portugálok a svédekkel és a dánokkal, hogy eldöntsék kié lesz a magyarok mögött a pótselejetzőt érő második hely..." ;)

Ez az, és kár hogy a B válogatott nem versenyezhet, mert akkor már csak a 3. helyért nyomulhatnának a többiek :D

BeeLord 11-26-2007 21:36

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 137620)

Ugyan, dehogy negatív hozzáállás, csak ez a realitás. Bármi eredmény, amit ezen felül teljesítenek a srácok, a fejlődés jelének tudható be. Én lennék a legboldogabb, ha azt látnám, hogy Figo könyörög Fülöp Marcinak, hogy csak egy gólt engedjen be, nehogy 5-sima legyen a vége.

Kós00792 11-28-2007 14:57

Hát igen mindegyikbe van vmi igazság! De akkor is HAJRÁ MAGYAROK

BeeLord 01-23-2008 12:08

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 153392)
Pipa megmondja a tutit.

Bár nem a legválogatottabb a szókincse, de jókat szól. Ma olvastam, hogy nyáron játszik a csapat Argentínával és Hollandiával - ellenfél már van, nem is akármilyen. Egyelőre csak a kapitány hiányzik.

Vagy majd Kisteleki István ül le a kispadra?:eek:

No, ahogy a híreket olvasom, egyelőre annyi változás történt, hogy májusig Várhidi irányítja a csapatot. Pontosabban májusig biztosan. Viszont arról cikkeznek a netes portálok, hogy májustól valami nevenincs norvég edző fogja dirigálni a csapatot. Ha jól sejtem, nem annyi pénzért, mint amennyiért Várhidi. Megérte...:(

Kutyuleee 01-24-2008 20:46

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 153639)
No, ahogy a híreket olvasom, egyelőre annyi változás történt, hogy májusig Várhidi irányítja a csapatot. Pontosabban májusig biztosan. Viszont arról cikkeznek a netes portálok, hogy májustól valami nevenincs norvég edző fogja dirigálni a csapatot. Ha jól sejtem, nem annyi pénzért, mint amennyiért Várhidi. Megérte...:(

Nyárra elvileg hoznak külföldi embert, de egyelőre nem várhidi helyére, hanem az új posztra. amihez vszinüleg hozzá csatolják majd a szövetségi kapitányságot is. De Várhidi nem fog messze kerülni a csapattól, bár azt még nem mondták mit kezdenek vele, de sanszosnak tartom hogy vmi segédedzőként, vagy pálya edzőként ott marad.

All times are GMT +1. The time now is 20:45.