![]() |
Quote:
Noh azt akartam írni, hogy akkor megnőne a "töltelékorik" száma, amik semmit sem csinálnak csak arra várnak, hogy pontszám miatt vki klánba hívja őket egy-egy támadás erejéig.. aztán rájöttem, hogy ha aktív ori lenne akkor nem is lenne belőle gond, ha meg nem aktív (szabi vagy szk) akkor úgysem telnek a körei, így a %-a sem csökkenne.. így rágódva a dolgon, tulajdonképpen lehet, hogy lenne értelme kiterjeszteni ezt a lehetőséget minden játékosra, nem csak a topra korlátozni..de azt hiszem ezen még agyalok egy kicsit :) |
OFF
Quote:
Amúgy lehet egy nagyképű hozzászólás lesz, de véleményem szerint én jobban átlátom ezt a problémát, mint Te.. ha nem így van és erre fény derül, akkor majd természetesen bocsánatot fogok kérni :) valamint nem gondolom, hogy bárkit is vakon támogatnék.. OFFoff |
Quote:
|
Quote:
Most rögtön ott tartunk, hogy ez nem kizárólag az első 20 ori, hanem az összes A-s játékos érdeke. Gondoskodtatok róla, hogy csak ti maradjatok fenn, most meg a középmezőnyt is el akarjátok takarítani. Mint a középmezőny tagja határozottan ellenzek továbbra is minden ilyen irányú könnyítést. Mikor az ovi elől "menekültünk" vállaltuk, hogy ez elég sok földet juttat a császárnak, válalljátok ti is ha be akartok támadni. Ez a topic nagyon korán jött. Míg nincs megoldva annak a lehetősége, hogy ne csak a két topklán tarthasson tisztességesen termelő nagy törpét, addig bármiféle könnyítés, ami a nagyok ütésének elősegítését irányozza még tovább mélyíti a szakadékot. A törpe viszont egy másik topic témája. Utólag elolvasva úgy hangzik, mintha az egész Xepinek szólna:) Elnézést kérek, nem te vagy a címzett, csak az első résznek, a többi a Big Gunra vonatkozik. |
Quote:
Sztem részigazság.Nem kerül ki a sérthetetlenség tábla rájuk de,kiválnak és monjuk így van a célpont és köztük 20 kör.Felfokoznak leütik.De a kisklánnak csak abban az 1 körben van esélye esetleg visszamenni.Másik hogy persze ugyanannyi pénz fér egy kisebb meg egy nagyobb oriba.csakhogy aki nem félév tekiírással kezdte valamelyik 5-ös csopiban vagy nem termelt párezer kört valamelyik másik csoport tetején annak nincs sok pénze nemhogy 4.2 de lehet 1 mrd sem.Szóval a pénz miatt sztem már itt a nagy orik felé billen a mérleg. |
Quote:
|
Quote:
mert mondjuk van egy kis klán, ami nincs sehol körülötted, aztán vkit bevesznek a pont miatt és máris ott vannak melletted, aztán ha még észre sem veszed, akkor hopp sokkal többet vitt tőled, mint a nagyok.. tehát véleményem szerint kicsit eltúlozzátok ezt a "gonosz mumus nagyorik megeszik vacsira a szegény kicsi kisorikat" dolgot.. |
Quote:
|
Quote:
Ez szerintem hülyeség. Lentebb nincs gond ezzel. Gigaorim sose volt, klánütésem már egy csomó. Nem jelentett gondot orit kirakni-bevenni, földet leadni. A kis és közepes klánok nem kell orit kölcsön kérjenek ha ütni akarnak, megoldják házon belül. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:23. |