Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   1/A elf (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2223)

vityu 03-10-2009 10:15

Quote:

Originally Posted by webesc (Post 205202)
Tehát akkor nálad a Kocsmák a területed 2%-án vannak.
Vicces Elf az akit egy kóbor Ork is felgyújt.....
Szerencsés vagy, hogy még nem vertek tönkre.
Amint feljebb és feljebb érsz, úgy durvulnak majd el az Ork éplistek is a környékeden.
Nem ritkák a 70% barakk arány fölöttiek sem és azok vígan fognak átvágtatni rajtad.
(Szerintem)

Na, azért a tönkreverést kétlem. Ha 1 fős klánban van, akkor nem fogják tönkreverni. Kevés az olyan kis fős klán, ahol az általad vázolt orkok megfordulnak, ha meg van, az klántámadás miatt, nem fog elfekkel szórakozni.

Viszont a kocsma tényleg kevés!

Khazad-Dum 03-10-2009 12:48

Milyen kocsma? Én nem irtam kocsmát. Bár lehet neked van valami ultraszemed, vagy micsoda. A kereskedővel meg nem tudom mi bajod. A tanyával annyi a baj, hogy nincs belőle csak 7% mig bankból 17%. A gyújtásról meg annyit hogy akkor a bank megy alulra és kész.

Khazad-Dum 03-10-2009 12:59

Quote:

Originally Posted by webesc (Post 205203)
Egyébként meg nem nagyon értem a Kereskedő szemcsit az Elfnél.
1 Bank 7500 aranyat termel.
1 Tanya Elf/Tudós-nál 87,75 gabcsit termel.
100 arany átlag árral számolva 1 tanya nyeresége 8775 arany.
Gazdálkodó Elfnél 92,95 a termelés ami még jobb.
Több szemcsit nem is említem...

Nem baj ha nem érted. A bank az bank itt nincs átlag ár és minden körben hozza a magáét, ha fúj a szél, ha esik az eső. És nincs vele macera. Ja és nem tudják ellopni. Mert általában 2-3 száz millát fölhalmozok mielőtt fedezek belőle.

Pepa 03-10-2009 14:54

Quote:

Originally Posted by Khazad-Dum (Post 205208)
Nem baj ha nem érted. A bank az bank itt nincs átlag ár és minden körben hozza a magáét, ha fúj a szél, ha esik az eső. És nincs vele macera. Ja és nem tudják ellopni. Mert általában 2-3 száz millát fölhalmozok mielőtt fedezek belőle.

Nem tudom mióta vagy A-ban, de ott nem a gömb, hanem az éplist számít. Ha valaki felmér és látja a 17% bankot, az örül az ingyen földnek. Nem tudom mondták-e már Neked, de A-ban a pénznek kisebb az értéke mint a földnek. Ezért vannak főleg elfek-törpék-orkok. Lehet 24% torony barakkod, de ha a 40% (45%) haditeki, meg 30% laki teki kv előtt 10 mp-vel eltűnik, akkor örülhetsz a pénzednek. Nekem 2 és fél alatt egyszer sem volt még kereskedőm.

Nekem általában 2-3 milliárd van az orimba mindentől függetlenül és csak 30 bank védi, ami a terület 1% se.

vityu 03-10-2009 15:17

Quote:

Originally Posted by Khazad-Dum (Post 205207)
Milyen kocsma? Én nem irtam kocsmát.

Éppen ez az. Összeadva a százalékokat 98% jön ki. Tehát akkor meg 2% marad kocsmára, ami elfnél kevés, de ha te még annyit se tartasz, akkor még nagyobb a baj! :p

webesc 03-10-2009 16:45

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 205204)
Na, azért a tönkreverést kétlem. Ha 1 fős klánban van, akkor nem fogják tönkreverni. Kevés az olyan kis fős klán, ahol az általad vázolt orkok megfordulnak, ha meg van, az klántámadás miatt, nem fog elfekkel szórakozni.

Viszont a kocsma tényleg kevés!

Biztosan régen voltál az A középső részén Vityu. :)
Bezony vannak ultra élezett Orkok még 1 fős klánocskában is.
Van aki az AnyaKlánjához igyekezne és van aki csak azért, mert. :D
De nem is kell annyira durvának lenni 24-24-es Elfhez, főleg ha annak
a katmorálja 85%.
(Nincs kocsma = nincs katmorál)
Másrészt nem tudni, hány fős klánban van a postot író.

vityu 03-10-2009 17:13

Quote:

Originally Posted by webesc (Post 205214)
Biztosan régen voltál az A középső részén Vityu. :)

Hát úgy 1 éve. Akkor annyira nem volt jellemző, vagy akkor még nem figyeltem :)

Khazad-Dum 03-10-2009 17:52

Amig nem bukok le addig folytatom. Mit is mondhatnék a szerencse fia vagyok.

Khazad-Dum 03-10-2009 18:04

Na jó rendben ha ennyire tudtok akkor mondjuk lebontom a bankokat. Felhuzok mondjuk 10% kocsmát és a többi meg megy barakk/toronynak. Akkor előtárbe kerül a pénz kérdés az miből lesz? Én elhiszem hogy a felső 50-be betokozódva könnyü már termelni/katonát eladni, meg időd is van, de én nem akarok két hetenként 100 hekit haladni.

Azt megmondjátok, hogy mi a gond, de a válasz újabb kérdéseket vet fel.

Khazad-Dum 03-10-2009 18:14

Nem ritkák a 70% barakk arány fölöttiek sem és azok vígan fognak átvágtatni rajtad.
(Szerintem)[/quote]

Most szerinted vagy gondolod hogy nem ritkák. A kettő nem ugyanaz. Szerintem a Hold sajtból van ha érted az analógiát. De ezzel be is fejeztem az itteni beirásokat. Ez volt az utolsó. Hurrogni lehet, de alternativát adni azt már nehezebb.

All times are GMT +1. The time now is 19:03.