![]() |
Quote:
Viszont a kocsma tényleg kevés! |
Milyen kocsma? Én nem irtam kocsmát. Bár lehet neked van valami ultraszemed, vagy micsoda. A kereskedővel meg nem tudom mi bajod. A tanyával annyi a baj, hogy nincs belőle csak 7% mig bankból 17%. A gyújtásról meg annyit hogy akkor a bank megy alulra és kész.
|
Quote:
|
Quote:
Nekem általában 2-3 milliárd van az orimba mindentől függetlenül és csak 30 bank védi, ami a terület 1% se. |
Quote:
|
Quote:
Bezony vannak ultra élezett Orkok még 1 fős klánocskában is. Van aki az AnyaKlánjához igyekezne és van aki csak azért, mert. :D De nem is kell annyira durvának lenni 24-24-es Elfhez, főleg ha annak a katmorálja 85%. (Nincs kocsma = nincs katmorál) Másrészt nem tudni, hány fős klánban van a postot író. |
Quote:
|
Amig nem bukok le addig folytatom. Mit is mondhatnék a szerencse fia vagyok.
|
Na jó rendben ha ennyire tudtok akkor mondjuk lebontom a bankokat. Felhuzok mondjuk 10% kocsmát és a többi meg megy barakk/toronynak. Akkor előtárbe kerül a pénz kérdés az miből lesz? Én elhiszem hogy a felső 50-be betokozódva könnyü már termelni/katonát eladni, meg időd is van, de én nem akarok két hetenként 100 hekit haladni.
Azt megmondjátok, hogy mi a gond, de a válasz újabb kérdéseket vet fel. |
Nem ritkák a 70% barakk arány fölöttiek sem és azok vígan fognak átvágtatni rajtad.
(Szerintem)[/quote] Most szerinted vagy gondolod hogy nem ritkák. A kettő nem ugyanaz. Szerintem a Hold sajtból van ha érted az analógiát. De ezzel be is fejeztem az itteni beirásokat. Ez volt az utolsó. Hurrogni lehet, de alternativát adni azt már nehezebb. |
All times are GMT +1. The time now is 19:03. |