![]() |
Quote:
Én úgy tapasztaltam, hogy a top alja a legbiztonságosabb környezet, eltekintve a nagyon magasan mindenkitől messze lévőktől. Ott már csak a forduláshoz szükséges körök leteltét várja mindenki, és óvakodik a hirtelenkedéstől, nehogy kiüssék a biztonságos helyről. Még a nem kevés küzdelemmel odavitt törpim is békésen termelhetett ott vagy 3 hétig. |
Orknak milyen ép.listát ajánlotok A-ba? :D
|
mi a célod, milyen klánba lépsz, mennyi pénzed van?
|
Quote:
vagy alap h orknál 24 óra? :p |
alap kéne lenni A-ban, hogy 24 óra, vagyis csörgésre gépnél lenni.
|
Quote:
|
hát én elvárom A-ban a szövijeimtől, hogyha egy kv elején szólok nekik wapról vagy gépről jöjjenek, bármikor.
ez lehet nem kell egy kék számhoz, de aki komolyabb célokat akar, szerintem igen. |
Quote:
Kaját piacról megoldod ,mert sok léd van. Pár napig ülj a gépnél amíg nem jutsz megfelelő szintre(4-5k heki) ahol kicsit átépülsz. Sok sikert:) A kérdésedhez mérten válaszoltam |
Quote:
|
nekem az alapfelállás az 20%-21% ház, ha gyújtanak legyen miből :rolleyes:
barakk 65-66%, torony 10%, templom 4%, kocsma 10db.. ez akkor életképes, ha a klán tud etetni, téged, mint szegény megfáradt orkot.. ha enni kell -mert enni kell- akkor barakk kárára lehet tanyásítani is.. kocsma azért csak 10db, mert aki akar úgyis felmér/lop tolikkal, de legalább az alig kocsmások nem piszkálnak.. aztán persze az arányok a környezet és körülmények függvényében változhatnak.. |
All times are GMT +1. The time now is 05:26. |