Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Törpe bányatalálása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2129)

Ati 11-27-2007 20:09

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 138057)
Remélem nem lesz egyhamar bevezetve. Ma ígéretet tettem egy játékosnak, hogy amint ez a javaslat megvalósul, visszatérek az Aba játszani... reszkessetek! :) És sok sikert a vitához azoknak, akinek a véleménye az enyémmel egyezik! :)

Az ünnepek előtti bevezetés van tervezve erre a javaslatra, és sok másikra.

Steve 11-27-2007 20:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 138058)
Az ünnepek előtti bevezetés van tervezve erre a javaslatra, és sok másikra.

ehh, kár, húzhattad volna még egy félévet :D

Seldon 11-27-2007 20:14

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 138059)
ehh, kár, húzhattad volna még egy félévet :D

Jöjjön csak, jöjjön :)
Törpikéim lehet mégis életrekelnek nekem is :)

belas 11-27-2007 20:26

A törpe X% bánya alatt meglevő területein belül találhasson bányákat Y katona+arany/bánya áron, területnövelés (felfedezés) nélkül.

Ha mindenképp szavazni kell akkor én erre tenném le a voksom,de csak a normálosok érdekében,mivel Anarchban nemsok lehetőséget látok benne,gondolok itt a lépéshatár alatti orikra....nekünk termelőknek,Anarchba,csak mégnagyobb nyersis orijaink lesznek...itt a fent állo ill termelő orikra gondolok..Normálban viszont tényleg egy termit,hadivá,ill vissza termivé könnyebb lessz átalakitani sztem:))

Köszi,hogy hozzászolhattam:)) Jahhh és hiányzik innen egy-két kompetens személy akinek sztem még lenne hozzáfüznivaloja.......de hol vannak????

belas 11-27-2007 20:35

A törpe X% bánya alatt meglevő területein belül találhasson bányákat Jahhh és azért ez az x%-ék azt ki és mikor határozza meg!?:))

Ati 11-27-2007 20:47

Quote:

Originally Posted by belas (Post 138064)
Jahhh és hiányzik innen egy-két kompetens személy akinek sztem még lenne hozzáfüznivaloja.......de hol vannak????

Ezt tőlük kérdezd. :) Elég széles körben informálva lett szerintem minden Hódítós ennek a fórumnak a létezéséről. :) Ráadásul lassan 2 éves a fórum, úgyhogy újdonságnak se lehet már nevezni. :)

belas 11-27-2007 20:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 138071)
Ezt tőlük kérdezd. :) Elég széles körben informálva lett szerintem minden Hódítós ennek a fórumnak a létezéséről. :) Ráadásul lassan 2 éves a fórum, úgyhogy újdonságnak se lehet már nevezni. :)

Irtam 1-2emberkének üzit meglátjuk....

Synkel 11-27-2007 20:57

Nomármost abban ahogy kifigyeltem a nagy többség egyetért, hogy a meglévő területre lehessen bányát "feltárni". Ugyan ez minden csoportra vonatkozni fog, szerintem mégis leginkább az A problémája, lévén a törpik nem tudnak haladni ha bányát is tartanak, illetve a klánütés bányát nem hoz. Tehát elsősorban az A, és elsősorban magas hekin lesz kihasználva. Mennyi lesz a katonaigénye? Milyen arányban áll majd a fedezéssel? Eddig ha jól emlékszem egy 500-as keretszámot olvastam csupán, ami egy bizonyos környékre nyilván megfelel, de ennél azért árnyaltabb katonaigényt kellene szabni neki.
Ha volt szó róla, csak átsiklottam felette, elnézést kérek.

land off 11-27-2007 21:21

hy én az 5. pontra szavazok

Andrew 11-27-2007 21:25

én csak attól tartok, hogy a mostani jksz-es top szépen mindenhol lecserélődik törpire, és ezzel azt is kiküszöbölik, hogy a bánya is gyuladhat, lévén vissza tudja fedeni, ergó nyers lesz dögivel

All times are GMT +1. The time now is 19:20.