Quote:
Originally Posted by Gazsy
(Post 64923)
Köszi hogy válaszoltál! De azért kérdezem, mert még csak véletlen sem szeretnék anarchba kerülni! Nem szegem meg a szabályokat, és elég sok időt töltök az orimmal: tehát sok "munkám" van benne! és hamár ennyit törődök a kis oriimmal (2 db normál van és nem is lesz több), akkor nem szeretném ha bármilyen okbol, tévesen kerülnék anarchba...
|
Ez természetes :)
Én is be voltam tojva a startban, hogy el ne szúrjak valamit.
Nekem konkrét problémám volt a VIPel pl.
Nem volt (most sincs) olyan bankkarim, amivel innen tudok oda teleportálni pénzt a körökért, ezért a haver csinálta az enyémet (az én orimból + én gépemről) + persze az övit is. És gondoltam az is minuszpont, hogy több orit VIPel ugyanaz a személy és nincsenek összekötve.
Nah írtam is a supportnak rögvest :D
Az sms-ekkel is bajban vagyok mindig :( Lövök egy jó nagy feltöltőkarit valahogy és beVIPeltetem az orikat... persze simán át is vághatának, de még nem volt rá példa :) Nos itt is lehetne az a gyanú, hogy 1személy VIPel több orit, de ez nem gond.
Akkor van olyan kombinéjsön, hogy a havertól néha belépek, de neki is van orija és ő is néha belép tőlem.... nah az már nem feltétlenül jó 5let :D
|