![]() |
nem nagy veszteség, de azért ilyenkor vagy kevesebbet teszel vissza vagy ugyanannyit és megpróbálod visszalopni
|
Széles portfolióm van többnyire. :D
Bár a szavazás nem nyilvános, a szövijeim sztem tudni fogják, hova szavaztam. :D Léci írd át az opciókat, mert ez a sok "-ba, -be" bántja az ember szemét. Köszi. :) |
Quote:
|
Quote:
bennt tartasz mindenből 200k tekit és érinthetetlen, csak nehogy egyszer elmaradjon a könyvtárkulcs feltétele, mert csúnyán rájársz. de a gnómnál is kopik, de 18 körönként kiteszed és pont nem kopik:D |
Quote:
akkor érdemes mindegyiket 1 fajtában mondjuk lakitekiben, vagy esetleg többfajtában is? többfajtában talán télleg azért nem érdemes, mert különböző időpontokban ér vissza a piacról. És talán ha 1 fajtában van, akkor talán kevesebbet lophatnak el egyszerre belőle? |
Quote:
amúgy nem lophatnak el kevesebbet belőle és nem is kopik kevesebb attól, hogy egyfajta... |
Quote:
Egy tolvaj max csak annyi tekercset lophat el, amennyi neki is van, nem? ha pl éppen visszaér a piacról 200k lakiteki, csak akkor lophatja el az összeset, ha neki is van 200k lakitekije? Ezért ha egy fajtából van sok nekünk nem pedig minden fajtából, akkor talán kevebbet visznek el, mert a tolvaj minden fajtából tart valamennyit. |
Elvileg 5%-t lophat tekercsből a tolvaj, attól függően, hogy kinek van több.
Tehát ha neked 10000 van neki 1000, akkor 50-et lop, (aztán már neki 1050 lesz, tehát 52,5-et lop stb) Ha meg neked van 1000 neki 10000, akkor 50-et lop, aztán 47-et, stb. ha jól tudom. |
Quote:
ezért vagyok én az:D:p pontosítok, csak akkor lopnak az óriástól 1%-ot, ha fenn van a szieszta |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:44. |