Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   scriptek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1959)

Phoenix 07-25-2007 15:50

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 111867)
Nappal általában van benn valaki a klánból, szöviből. Szerintem a scripteket éjjelre használják nagyrészt... de lehet én látom rosszul:)

Vannak magyar játékosok az USA-ból is, szval akkor hogy is legyen? ;)

Betelgeuse 07-25-2007 16:03

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 111869)
Vannak magyar játékosok az USA-ból is, szval akkor hogy is legyen? ;)

Lehet kötekedni én is bele tudok bármibe... Arról volt szó, hogy a vipesek nagy része nem akar számokat beirogatni. A scriptesek nagy része meg éjjelre használja. Egy kis kellemetlenséggel a nagy részüket el lehetne lehetetleníteni. Erről szólt a javaslat nem az éjjeliőrökről meg az USA-ból játszókról.

Ati 07-25-2007 16:04

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 111871)
Lehet kötekedni én is bele tudok bármibe... Arról volt szó, hogy a vipesek nagy része nem akar számokat beirogatni. A scriptesek nagy része meg éjjelre használja. Egy kis kellemetlenséggel a nagy részüket el lehetne lehetetleníteni. Erről szólt a javaslat nem az éjjeliőrökről meg az USA-ból játszókról.

Félmegoldásokat kár csinálni. Ha bentmaradnak kiskapuk, akkor felesleges hozzányúlni. A játékosok nagyrésze szerencsére nem csal.

Betelgeuse 07-25-2007 16:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 111873)
Félmegoldásokat kár csinálni. Ha bentmaradnak kiskapuk, akkor felesleges hozzányúlni. A játékosok nagyrésze szerencsére nem csal.

Ha nincs teljes megoldás és egy nagy részük kiszűrhető lehet nem kár... De csak egy javaslat volt:)

Burning 07-25-2007 16:12

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 111874)
Ha nincs teljes megoldás és egy nagy részük kiszűrhető lehet nem kár... De csak egy javaslat volt:)

akik csalnak, azok ezentúl is megteszik a kiskapukon keresztül, ezért nem jó a félmegoldás...

Gaben 07-25-2007 16:14

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 111876)
akik csalnak, azok ezentúl is megteszik a kiskapukon keresztül, ezért nem jó a félmegoldás...

Az sem megoldás hogy vannak akik csalnak :(

Betelgeuse 07-25-2007 16:20

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 111876)

Miért is? Ha azokat ki tudod szűrni akik éjjel távoloznak akkor már van értelme... Kénytelen lesz felkelni vagy be tudod ütni.

Ati 07-25-2007 16:20

Quote:

Originally Posted by Gaben (Post 111878)
Az sem megoldás hogy vannak akik csalnak :(

... ahogy az sem, hogy látszatintézkedésként VALAMIT változtatunk, néhány embernek ettől rosszabb lesz, de a csalók csalnak tovább, mert benthagytuk ennek a lehetőségét.

Gaben 07-25-2007 16:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 111880)
... ahogy az sem, hogy látszatintézkedésként VALAMIT változtatunk, néhány embernek ettől rosszabb lesz, de a csalók csalnak tovább, mert benthagytuk ennek a lehetőségét.

Teljesen jogos. Nem azt írtam, hogy a félmegoldás jó. Az igazi az lenne, ha mindegyik ki lenne zárva, mert lenne megoldás a szűrésükre.

Ati 07-25-2007 16:30

Quote:

Originally Posted by Gaben (Post 111882)
Teljesen jogos. Nem azt írtam, hogy a félmegoldás jó. Az igazi az lenne, ha mindegyik ki lenne zárva, mert lenne megoldás a szűrésükre.

Van rá megoldás, arról szól ez a téma, hogy ez mennyire lenne elviselhető.

All times are GMT +1. The time now is 13:57.