![]() |
Quote:
szerintem eddig is tökéletesen működött a kopás, nem értem miért kéne módosítani rajta... nem zavar, ha módosul, de szerény személyemet még egyik érv sem győzte meg :) (tudom, hogy nem én vagyok a mérvadó ;) ) |
Quote:
|
Quote:
és mivel én nem mentem le soha tekit írni, de így is megéltem, szerintem nem kéne feljebb hozni 200-ra a 0 % kopást. talán 1szer voltam 200 heki alatt, akkor is leütöttek, és töröltem is :D |
Quote:
Én pl tekit írok 200 hekin. Szövim ua 199 hekin de valahogy senki nem akar beütni hekire mondjuk nem is nagyon kértem:D x hete küzdök, lopok, támadok, hogy valaki becsapjon mi értelme? ha az ori 200 heki alapterülettel indul, ott azért ne legyen már tekikopás. vagy 199 hekin induljon az ori:D |
Quote:
szerintem meg nem kéne megadni a lehetőséget minden egyes orinak, hogy miliárdokat halmozzon fel 5. szinten. a problémám az, hogy a kezdő országok, vagy éppenséggel rövid ideje játszó országok is ugyanezt csinálnák, és ezzel csak szponzorokká válnának a fentebbi szinteken a régi játékosok számára. teljesen elértéktelenedik a pénz, ha rengeteg milliárdos ori fog rohangálni... akkor mi lesz azokkal, aki felkűzdötte már magát B-be, vagy G-be pénz nélkül???? azok zérózzanak le, csak mert akkor még nem volt ez a szabály? igenis tanulja meg mindenki, hogyan juthat hozzá a nagy anyagi javakhoz. és igenis szenvedjen meg érte. így szinte az ölükbe hullik a pénzt. |
Ennyi erővel lehetne az is, hogy mindenkitől elveszünk mindent.
Nem értem miért zavar mindenkit ez az őrült nagy jksz, és csalás ami az 5. szint alján van... 1-2hekiről van szó. (mondjuk engem lekaptak anélkül is.) Arról persze mindenki halgat, hogy milyen korrupció megy az A-ban, és a topokban. Mert megint azt kell elkapni aki kicsiben seftel, és nem azt, aki több 1000 hekit oszt szét a szövijei között... :D Mondjuk ha ez be lenne vezetve, csak annyi lenne elérve, hogy pl én az L lenti részében irogatnék. Amíg le nem telik az 500kör. És asszem ujrázgatnám a vagyonom. Az mennyivel lenne jobb? Semennyivel. Amit megoldottatok 200hekin, tovább kentétek a 4. szintre. Én azt mondom, hogy senkinek nincs megtiltva, hogy tekit írjon, vagy éppen azt kezdjen az ő földterületével amit akar. Ennyi erővel a jaj de sok bányája van, ezzel elértékteleníti a nyersanyagot dráma lesz a következő... :D Illetve akit megfingattok ezzel, azok a kezdők. Én eddig is kitettem a tekijeim a kopás elöl. Más is megteszi. Quote:
De ezek szerint elkerülöm a milliárdos kezdőket. Mert minden kezdő álma, hogy ne csináljon semmit 5 hónapig... :D |
Quote:
|
Quote:
Teljesen mind1 hogy kezdő, nem kezdő, tapasztalt... Amik itt lehetnek jksz-ek, az ugymond vihar a biliben. A pofátlan dolgokat fentebb kell keresgélni. Ezért nem is értem miért böki a csőrötöket jksz fészek jelzővel. És hogy ezt meg kell szüntetni. Szerintem meg inkább a földleadásokkal kellene valamit kezdeni. ;) Jójó ez is föld leadás. :D De nekem nem mind1 hogy a kezdők között megy-e ez, 1-2 hektárral, vagy ott ahol már verseny is van, és esetleg több 1000 hektárral történik ez. Mivel a kezdők nem állnak le tekit irogatni, ezért ez a módosítás éppen a kezdőket szivatja. Mint ahogy korábban is írtam én ez esetben biztos ujrázgatnám a pénzem. Tehát csak egy tüske lenne az ülepemben a kis hekis kopás, de egy kezdőnek marha nagy problémát fog jelenteni. Mert ugye 120könyvtárral, is csak az kezd irogatni akinek van fentebb 2-3 országa. Azok meg már nem olcsó prédaként szorják a tekijüket. |
Quote:
Ezt az egészet nem értem, de könnyen lehet, hogy bennem van a hiba. Nem kéne megadni a lehetőséget minden egyes orinak, hogy milliárdokat halmozzon fel? Ez alatt mit értesz? Azok páran akik uralják a topot, illetve a haverjaik, akiket odaengednek halmozhassanak, a többi pedig nem, vagy hogy gondoltad? Ráadásul azért is értelmetlen, mert a lehetőség most is adott mindenki számára: vagy összehaverkodik a toposokkal, vagy lemegy 200 heki alá, csak úgy sokkal több idő. A pénz nem fog elértéktelenedni, akármennyi tekit viszel is a játékba. A teki olcsóbb lesz, de mivel a pénz mennyisége változatlan marad a csoportokban, azt nem befolyásolja az ott fellelhető teki. A pénzt szerintem legfeljebb direkt termeléssel -lásd bank- lehetne elértékteleníteni... 200 hekin, vagy az alatt fél évig tekit írni én nem jellemezném úgy, hogy az ölembe hullik a vagyon... |
Én azt javasolom, hogy a tekercsek már egyáltalán ne kopjanak. Igy is elég nehéz feladat összeírogatni, meg összelopdosni tekercseket, nehogy már még kopjanak is. Ez a tekercskopás engem végtelenül felbosszant.
1000 hekinél gnómmal már 40-50 könyvtárat kell fenntartani, hogy ne kopjanak. Abból sokkal jobb lenne bányát, vagy valami más értelmes dolgot építeni. Szóval én a kopásmentes tekercsek híve lennék. |
All times are GMT +1. The time now is 13:26. |