Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Sérelmeink (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1818)

Valezius 05-24-2007 08:13

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 97927)
Igaz nem a játékon belül, de a játékkal kapcsolatos, és én ezt sértésnek veszem:

Kedves Angelika!

Megnéztem ma a honlapodat, a főoldal baloldali menüsorában megnéztem az a képet, amit a Hódítós ellenfeleidnek ajánlasz. Szerintem te beteg vagy, menj orvoshoz! Ennyi...:mad:

Hát nem olvastam el ezt a topicot, csak az első meg az utolsó oldalt, de úgy látszik elég is volt.

Tényleg ennyire zavar titeket egy kép? Na mindegy, én az ilyen mellett csak elsétálok, közönyösen.

jura 05-24-2007 09:05

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 97959)
Azt a leborult, de nem gyenge egy oldal. A "Hogyan ne csináljunk honlapot" verseny tiszteletbeli örökös első helyezettje. Külön poén, hogy kikapcsolt js-el csak kb. a 99%-a hal meg :P

Még szerencse, hogy nem egy honlapépítő topic-ban járunk (mert akkor lehetne még sorolni a dícséretet)

ami igazából a topik indító hsz olvasása óta bogárként ül a fülemben:

Miért kellett egy sérelmeket taglaló hsz-ben direktmarketingként odabiggyeszteni a Langelikaboxi linket ?
(tele jogvédettség szempontjából bizonytalan tartalommal, olyan ártatlan álcával, hogy nézzétek meg milyen ruhákban járok :) )

Kubbi 05-24-2007 09:07

Mint valami frankó szappanopera. :D:D
Micsoda fordulatok. :p

jura 05-24-2007 10:47

találtam egy nyelvtani hibát (a tartalma érdekesebb, de azt én nem feszegetném :) , ezért nem is közlöm, a link mellékelve[nem titkos :)], akit érdekel)

© langelikaboxi ma 08:33 | Válasz | #25
... hűjeségekre.

forrás: http://gportal.hu/portal/langelikaboxi/
Fórum >> Hódítós infók

jura 05-24-2007 10:53

Tök jó ez a Langelikabox honlap, mindig tartogat valami érdekeset:

Langelikaboxi [url]
24.05.2007 08.30.24

És persze felhívom minden netező figyelmét hogy a hódító játékban nem szabad vipet érvényesíteni mert csak a játékosok kizsebelésére megy a játék.

no comment...

jura 05-24-2007 10:56

Quote:

Originally Posted by jura (Post 98068)
Tök jó ez a Langelikabox honlap, mindig tartogat valami érdekeset:

Langelikaboxi [url]
24.05.2007 08.30.24

És persze felhívom minden netező figyelmét hogy a hódító játékban nem szabad vipet érvényesíteni mert csak a játékosok kizsebelésére megy a játék.

no comment...

azért mégiscsak reagálok magamra :)

Én meg felhívom mindenki figyelmét, hogy ne vegyetek kenyéren kívül semmit a boltban, mert csak a vásárlók kizsebelésére megy minden

wand 05-24-2007 11:04

Quote:

Originally Posted by jura (Post 98070)

Én meg felhívom mindenki figyelmét, hogy ne vegyetek kenyéren kívül semmit a boltban, mert csak a vásárlók kizsebelésére megy minden

hmm csendben jegyzem meg a kenyér vásárálásval is kizsebelenek!
mindenféle pékek, áruszállítók, közértesek, molnárok, földművesek, abból élnek, hogy Te megveszed a kenyeret!! kész lehúzás!
Javaslom mostantól mindenki termesszen otthon a hátsó kertbe búzát, azt süssön belőle kenyeret! :D
küzdjünk együtt a kizsebelők ellen!!! :D :D

jura 05-24-2007 11:05

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 97927)
Igaz nem a játékon belül, de a játékkal kapcsolatos, és én ezt sértésnek veszem:

Kedves Angelika!

Megnéztem ma a honlapodat, a főoldal baloldali menüsorában megnéztem azt a képet, amit a Hódítós ellenfeleidnek ajánlasz. Szerintem te beteg vagy, menj orvoshoz! Ennyi...:mad:

Lipót...
(röv)

jura 05-24-2007 11:06

Quote:

Originally Posted by wand (Post 98071)
hmm csendben jegyzem meg a kenyér vásárálásval is kizsebelenek!

De enni muszály :)

wand 05-24-2007 11:18

Quote:

Originally Posted by jura (Post 98073)
De enni muszály :)

ugyan má! menj ki legelni a rétre! :D
és máris megúszol egy rakás kizsebelést :D

All times are GMT +1. The time now is 03:55.