![]() |
Quote:
Tényleg ennyire zavar titeket egy kép? Na mindegy, én az ilyen mellett csak elsétálok, közönyösen. |
Quote:
ami igazából a topik indító hsz olvasása óta bogárként ül a fülemben: Miért kellett egy sérelmeket taglaló hsz-ben direktmarketingként odabiggyeszteni a Langelikaboxi linket ? (tele jogvédettség szempontjából bizonytalan tartalommal, olyan ártatlan álcával, hogy nézzétek meg milyen ruhákban járok :) ) |
Mint valami frankó szappanopera. :D:D
Micsoda fordulatok. :p |
találtam egy nyelvtani hibát (a tartalma érdekesebb, de azt én nem feszegetném :) , ezért nem is közlöm, a link mellékelve[nem titkos :)], akit érdekel)
© langelikaboxi ma 08:33 | Válasz | #25 ... hűjeségekre. forrás: http://gportal.hu/portal/langelikaboxi/ Fórum >> Hódítós infók |
Tök jó ez a Langelikabox honlap, mindig tartogat valami érdekeset:
Langelikaboxi [url] 24.05.2007 08.30.24 És persze felhívom minden netező figyelmét hogy a hódító játékban nem szabad vipet érvényesíteni mert csak a játékosok kizsebelésére megy a játék. no comment... |
Quote:
azért mégiscsak reagálok magamra :) Én meg felhívom mindenki figyelmét, hogy ne vegyetek kenyéren kívül semmit a boltban, mert csak a vásárlók kizsebelésére megy minden |
Quote:
mindenféle pékek, áruszállítók, közértesek, molnárok, földművesek, abból élnek, hogy Te megveszed a kenyeret!! kész lehúzás! Javaslom mostantól mindenki termesszen otthon a hátsó kertbe búzát, azt süssön belőle kenyeret! :D küzdjünk együtt a kizsebelők ellen!!! :D :D |
Quote:
(röv) |
Quote:
|
Quote:
és máris megúszol egy rakás kizsebelést :D |
All times are GMT +1. The time now is 03:55. |