Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Meglepő csatakimenetel (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1691)

Alba 04-23-2007 08:00

Azért nem kell minden bekapott ütést arra fogni hogy rossz a Hódító...szerintem

Remedy 04-23-2007 10:20

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 89629)
Azért nem kell minden bekapott ütést arra fogni hogy rossz a Hódító...szerintem

En is hallottam mar tobbszor, hogy elfet beutottek, amikor a rendelkezesre allo adatokkkal nem lett volna szabad, nem is egyszer.

Siman el tudom kepzelni, hogy vmi gond van, csak reprodukalni kellene...

ps: persze siman el tudom kepzelni hogy az esetek 99%aban vmit nem figyeltek, nem volt vedelem, epp nem mentek a tornyok, stb...

De az az 1-2% is eleg zavaro, ha tenyleg igaz :)

invisible 04-23-2007 10:34

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 89635)
En is hallottam mar tobbszor, hogy elfet beutottek, amikor a rendelkezesre allo adatokkkal nem lett volna szabad, nem is egyszer.

Siman el tudom kepzelni, hogy vmi gond van, csak reprodukalni kellene...

ps: persze siman el tudom kepzelni hogy az esetek 99%aban vmit nem figyeltek, nem volt vedelem, epp nem mentek a tornyok, stb...

Hát, én is sokat játszottam elfel, de akárhányszor beütöttek mindig meg volt az oka;););)
Sokan trükköznek, és bizony nagyon jól, tehát nehéz észrevenni és lehet, hogy van aki azt gondolja nem lett volna szabad az ellenfélnek beütni.:):):)

Szecsa 04-23-2007 11:01

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 89635)

Nem hinnem, hogy lehet tokeleteset alkotni :)
Ez benne van a jatekban szerintem, bar tény, hogy tenyleg minimalis lehet a szerencse faktora...

Xeper 04-23-2007 11:14

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 89637)
Hát, én is sokat játszottam elfel, de akárhányszor beütöttek mindig meg volt az oka;););)
Sokan trükköznek, és bizony nagyon jól, tehát nehéz észrevenni és lehet, hogy van aki azt gondolja nem lett volna szabad az ellenfélnek beütni.:):):)

Vannak dolgok, amikkel nem nagyon lehet trükközni... szerintem a védő- és támadóérték is ide tartozik egy bizonyos szint után :)

Xeper 04-23-2007 11:18

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 89645)
Nem hinnem, hogy lehet tokeleteset alkotni :)
Ez benne van a jatekban szerintem, bar tény, hogy tenyleg minimalis lehet a szerencse faktora...

ha nem is 100%-osat, de 99.9% lehetne :)
Ati: mivel többen úgy tapasztalták, hogy az elf védőjével van valami gond, nem lehetne letesztelni?

Ati 04-23-2007 11:25

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 89650)
Ati: mivel többen úgy tapasztalták, hogy az elf védőjével van valami gond, nem lehetne letesztelni?

Ha egy pár kérdéses esetet összeírtok, hogy MIKOR volt vele probléma, és sikerül találni valami közös vonást, amit meg lehet konkrétan nézni, akkor le lehet természetesen. A tudós személyiséget is egyből megnéztem, amint arra terelődött a gyanú, de azzal általánosságban semmi gond nem volt.

Lik-lak 04-23-2007 11:28

No,

hat mi van elfnek ami masnak nincs? lelehetne tesztelni a 8as toronybonuszt valamint a 30% vederotobbletet
irjak meg okosat? :p

Ati 04-23-2007 11:30

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 89653)
No,

hat mi van elfnek ami masnak nincs? lelehetne tesztelni a 8as toronybonuszt valamint a 30% vederotobbletet
irjak meg okosat? :p

Elsősorban arra gondoltam, hogy akik sokszori utánaszámolásra is úgy érzik, hogy problémásak, azok saját magukról írjanak részleteket. Ha kiderül, hogy például mind elf tudós, akkor az máris támpont. :) Ha kiderül, hogy egyiknek se volt tornya, az is támpont. Ha kiderül, hogy mindegyikkel csak akkor volt probléma, amikor épp volt kint serege támadni, az is egy támpont. Ilyenekre gondoltam. :)

-Fegya- 04-23-2007 17:21

Én monitoroznám az 1A egyéni csatákat akkor, ha a védő elf és veszít.

All times are GMT +1. The time now is 11:30.