![]() |
Quote:
A félelf faj nekem nem jött be annyira, így ezt még nem tapasztaltam, talán egyszer még ehhez is kedvet kapok...... |
Quote:
A félelfeket, elfeket meg egy varis segaítségével kevesebbel is lelopod. Na meg az is gáz, amikor már a hadis is leártóz... :p Én így tapasztaltam. Kérdés mi a célod. Hogy nálad legyen a csopiban a legtöbb toli, területarányosan, vagy a csoport 0,5%-át ne tudd belopni, de közben ne keljen rettegni, hogy amíg alszol kapsz 1000sereget mészárra. :p |
Quote:
|
Quote:
Nézd meg Fefe számítását, és számold újra... |
Quote:
Fefe számítása elég jó,alapul véve a súgó leírását..ez van,de lehet ellene tenni. |
Quote:
10-15% templommal nem sokra mész(főleg ahol én vagyok) és tolikészültség hiányában bámulhatod a monitort. hallottam már olyat,hogy sok toli kevés vari,de láthatod 0% készültséggel semmit nem ér,tehát ezt elvetném...beütni meg úgy is betudnak,akkor már legalább tudjak lopni vagy gyilkolni. |
Quote:
Ezt emelnem ki !! mert itt vagytok nagy tevedesben !! Nem magyarazok inkabb idemasolom :D Számok A tolvajok és varázslók készültsége a katonai morállal közösen, e kettő átlagaként számít, mind támadáskor, mind védekezéskor. Ha például 50% a készültséged, de a katonai morálod 80%, akkor 65%-kal kell számolnod. Ugyanígy ha a készültségedet leviszik 0%-ra, akkor 80%-os morál mellett az nem lesz egyenlő a nullával, hanem 40%-ként számít. 0%-os morál és 0%-os készültség mellett azonban az adott terület védőereje nulla. Az en szamitasaim szerint ha a varazslatok aktivak es a tekijei a vedo felelfnek a maxon vannak akkor max 4X fer be hozza a tamado felelf!!!! tapasztaltam mar hogy levittek a keszulimet 10% ala es megis bukott nalam a tamado !! es kb ugyanez a felallas volt ! Szoval Ragi komam nalam ez az allas :) |
Quote:
|
Quote:
ha a védőértékét megszorzod 5/7 -el (70% erővel számoltál, pedig 0% készülivel 50% lesz), akkor a támadót is megszorozhatod -a támadó (91+99)/2*5/7=67,857 -->visszaszámítva a készültségre: 36,714% <<52% tehát simán befér a támadó 17 akciója is. Ergo ma a 'mégis' verzió lépett életbe :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:51. |