![]() |
Quote:
elítélem azt az erkölcsi normát, ami azt hirdeti, hogy valakit a gondolkodásmódja alapján negatívan diszkrimináljunk... |
Quote:
sak megtanultuk ahogy Te is h étterembe nem köüsz bele a másik levesébe, mert nem illik! Tehát itt ismegtanultuk, hogy mit illik és mit nem! Hogyan kell ehez a dologhoz normálisan hozzá állni. Ezáltal tudunk elkülönülni is azoktól akik ezzel nem értenek egyet... |
Quote:
Hmm ok ne fakadj sírva mások tragédiáján, nem is kell de ha majd vki félholtra ver csak mert nem olyan vagy mint ő háát akkor se... a történelem az történelem, de az ideológiát áthozva napjainkra az már a jelen... nem a névvel van nekem se bajom hanem az ideológiával amit a viselője vall... |
Quote:
Nem, eszébe sem jutott, csak egyszerűen nem jutott más eszébe, van ilyen, előfordul az emberrel... Nem írom le én sem apróbetűs, becsillagozott részben, mégis egyértelmű, hogy Goldyval értek egyet. |
Quote:
Attól lett normális, hogy azt mondták? Tipikus példa: Ha valaki azt mondja, hogy ugorj a kútba, akkor beleugrasz? Bele gondolom, csak azért, mert azt mondta. Ha véletlenül nem ugrasz egyből, akkor elég, ha sokan mondják, és elhiszed nekik, mert a saját véleményed nem számít. Csak az, amit mondtak. Hát nem tudom... Nem szeretnék így élni... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A leírásotok szerint nevet választani csak úgy lehet, hogy: 1, direkt olyat választok, ami mást sért 2, véletlenül Az meg se fordul senkiben, hogy esetleg direkt választja valaki ezt a nevet, mégsem azért, hogy ezzel bárkit is bántson... Hanem mert esetleg egy háborús játékról van szó, ahova egy háborús környezetből vett név beleillik. |
Quote:
Ha csak az lenne a normális, amit a társadalom közösen elfogad, akkor még mindig barlangokban laknánk. |
Quote:
elfogadod hogy vki ilyen szemlélettel játszik és ezt még hirdeti is? de nem értesz vele egyet és még is hagyod? hát ez nekem kissé érdekes... |
All times are GMT +1. The time now is 03:14. |