![]() |
Lassan én vagyok az egyetlen, aki támogatja a javaslatot? :) Pedig nekem a legjobb, ha így marad, mert akkor hozzá se kell nyúlni. :)
|
Quote:
Megszavaztam:-)) |
Quote:
Originally Posted by Burning View Post mondjuk, akkor Atiéknak kéne két új oldalt csinálni, hogy triumvirátus, és duó vagy akárhogy is neveznénk... Quote:
Quote:
ennek pedig lenne értelme, én legalábbis sokat szenvedtem azzal, hogy egyáltalán nem találtam, vagy nem találtam megfelelő 4. tagot a szövetségembe, annak ellenére, hogy elég sok "haverom" volt a játékban (és ahol nem volt, ott sem jelentett gondot újakat szerezni). szerintem a paraméterek jó belövésével meg lehet találni az egyensúlyt. az pedig nem igazán jó érv, hogy a 4 fős szövik legyenek erősek, mert a "társas" játék a cél, hiszen akkor minek van MF bónusz. szerintem egy ilyen irányú változás növelné azok számát, akiknek sikerélménye van a játékban... azt viszont, hogy a csonka szövik plusz védelmet kapjanak, én semmiképpen nem támogatom, ebben a topikban már többen is leírták, hogy egy szöviháború esetén az eltávolított/legyengített tagot kitéve a vesztésre álló szövi éppenhogy felülkerekedhetne ellenfelén egy ilyen bónusz segítségével. |
Quote:
Semmivel nem kapna több bónuszt, mintha a legyengített tag most elmegy szabadságra. És még csak a kitétel 24 köre sincs. Nem látom, hogy a javasolt változtatás mennyiben erősítene bárkit is a már most is elérhető lehetőségeken felül. |
Quote:
|
Quote:
Ha arra gondolsz, hogy a szabis tag helyére bevesz egyszercsak valaki mást, akkor ez sem igazán előny most, hiszen a szöviből a 24 kör kivárása nélkül kikerülhet a szabis tag ("mélyszabi" elérésekor), így most is megoldható, hogy van védelmi bónusz, majd hirtelen egyszercsak ott egy új tag a szöviben. Ebben az esetben ez annyival rosszabb, hogy külső szemlélőként nem tudod pontosan meghatározni, hogy mikor fog eltűnni az a szabis tag. Vagyis egy hatalmas fokú bizonytalansági tényező van most ilyen téren. A felmerült javaslat szerint ilyenkor tudnád, hogy ott számítani lehet bármikor egy új tagra. Tehát még mindig csak olyan dologról beszélünk, amit most is meg lehet csinálni. |
Quote:
ha egy szöviháborúban az egyik tag leszabizik, mert meggyengült... akkor nem hetek kellenek hogy magától kiessen a szöviből? hát én még nem igen hallottam olyan háborúról ami ennyi ideig kitartott volna... szerintem ez nem lehetőség, ez ritka véletlen, és nem is hiszem hoyg iylen egyszer is előfordult volna a játékban... inkább a fellépés lehetne lehetőség, ha fel tud lépni az adott tag, de az megint csak korlátozott lehetőség, nem korlátlan... ettől függetlenül szerintem a védelem bónuszt megkaphatják, vagy nem tom :D |
Quote:
Míg ha csak 3-an vagyunk, akkor nem kell. |
Quote:
|
Ezt a témát előreveszem. Nézzük, hogy lenne-e értelme fontolóra venni. Az eddigiek alapján akár megvalósításra is kerülhet megfelelő igény esetén.
|
All times are GMT +1. The time now is 12:32. |