Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Körváltásig hátralévő idő... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1535)

Andrew 03-08-2007 18:44

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 78842)
Hogy a hatalmas csúf párbajfehérség senkit nem zavar... pedig az valami nagyon nagy és nagyon csunya és nagyon nem illik a képbe és nagyonkikapcsolnám, mert uccsepárbajozok :d

Cecénél a pont (ill lenne, ha érne valamit, és nem csak szürke lenne:D)
a párbajos fehér táblás dolgot sokan nem szeressük

Cassandra 03-08-2007 18:48

Quote:

Hogy a hatalmas csúf párbajfehérség senkit nem zavar... pedig az valami nagyon nagy és nagyon csunya és nagyon nem illik a képbe és nagyonkikapcsolnám, mert uccsepárbajozok :d Azt hittem idővel majd megszokom, de egyre jobban idegesít :D ...nah de ez nem ide tartozik, csak úgy felötlött bennem, mert mindig felötlik ha belépek az oriba, mert ... fújj :o

Mi akadályoz abban, hogy kikapcsold, igaz gyakran ki kell és nem lehet végleg, de az mindegy?!:P

Cece 03-08-2007 18:49

Nenene... léci ne. Ne offoljátok szét, mert fejemet veszik. :( Én csak spontán említettem meg.
Beszéljünk inkább a körváltfelirat dologról. Nekem a piros szín (valaki említette) nem szükségszerű. Sőt, inkább ha fekete az alap a fehér sokkal szembetűnőbb lenne :)

Ati 03-08-2007 21:01

Quote:

Hogy a hatalmas csúf párbajfehérség senkit nem zavar... pedig az valami nagyon nagy és nagyon csunya és nagyon nem illik a képbe és nagyonkikapcsolnám, mert uccsepárbajozok :d Azt hittem idővel majd megszokom, de egyre jobban idegesít :D

OFF: azt egy kattintással el lehet ám tüntetni. ;) Katt a "bezár" linkre a jobb alsó sarkában a szöveg fehér dobozának. :)

Ati 03-08-2007 21:02

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 78851)
Mi akadályoz abban, hogy kikapcsold, igaz gyakran ki kell és nem lehet végleg, de az mindegy?!:P

Gyakran? 2 naponta egyszer kb... :D

Cassandra 03-08-2007 21:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 78891)
Gyakran? 2 naponta egyszer kb... :D

Az lényegtelen, a lényeg az, hogy ki lehet.:)
Ne szólj be!:P

Cece 03-09-2007 20:41

Most offoljuk tovább?
Tudodm, hogy ki lehet + azt is tudom, hol kell + Timbának is igaza van, hogy sokkszor; főleg mikor széria van hétvége, vagy valami más ráérős ünnep alkalmából. Bár nagyon rossz az időzítés, mert már több mint 20órája nem jelent meg a fehér csunyaság, de van mikor zárogatom naponta sokszor :p Olyankor mindig Poolt emlegetem, mert ha jól emlékszem ő könyörögte ki ezt az izét :D
A kikapcsolást én úgy képzelem el mint a villanykapcsolót: kikapcsolm oszt nem világít :D Képzeld, ha mindig akkor kapcsolódna fel, amikor ő akar! :D
Nah de hogy maradjunk a témánál... ha lessz ez a visszaszámlálós dolog, akkor mikor is lessz? Vagy hogy is lessz? :) Szal frissiti magát percenként? Mennyire lassítja ez le a dolgokat, mert ez számomra igen csak fontos tényező :p

Cassandra 03-09-2007 21:18

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 79179)
Nah de hogy maradjunk a témánál... ha lessz ez a visszaszámlálós dolog, akkor mikor is lessz? Vagy hogy is lessz? :) :p

Off:
"lesz"... bocsíííí...:D
On:

Hunor a sirály 03-10-2007 19:18

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 78824)
Ezt már lelőttem előtted ha nem vetted volna észre...

Bocsi, csak késöbb vetem észre:(
Örültem magamnak, hogy eszembejutott, de most már látom, hogy Te megelöztél.

kérdés 03-12-2007 16:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 78890)
OFF: azt egy kattintással el lehet ám tüntetni. ;) Katt a "bezár" linkre a jobb alsó sarkában a szöveg fehér dobozának. :)

A nagy párbaj tábla nem csak ronda de a játékban is galibát okoz... belépek az országomba és egy jó nagy ronda reklámot látok meg a párbajról( a reklámmentes vip orimban). katt a kikapcsolásra de evvel együtt a friss eseményeim is eltünnek. Elég idegesítő... ráadásul szerintem a játékosok 98 %-át nem érdekli a párbaj, aki meg párbajos tudja hol találja meg...

All times are GMT +1. The time now is 09:26.