Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   országnév megváltoztatása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1520)

bpeet 04-23-2007 22:02

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 89822)
Ez kellett hogy jó estém legyen
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ezek szerint csak megérte :D

Bogár 04-24-2007 11:59

Quote:

Originally Posted by bpeet (Post 89827)
ezek szerint csak megérte :D

akkor szavaztam én is. :D

Grabi 07-04-2007 14:57

várhatóan lesz újra ilyen vagy egyszeri alkalom volt?

Ati 07-04-2007 15:01

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 107391)
várhatóan lesz újra ilyen vagy egyszeri alkalom volt?

Ahogyan a névváltoztatás meghirdetésekor írtam, ez egy egyszeri lehetőség volt. Talán egyszer, majd jópár év múlva újra lesz ilyen, de ilyen jellegű igéretet nem teszek.

Az eredeti üzenet:

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 84259)
Sziasztok!

Felmerült igénynek, hogy legyen lehetőség az országnév megváltoztatására, akár egy elgépelés kijavítására, akár a név teljes átírására.

Ezért most egy egyszeri, korlátozott lehetőséget biztosítunk erre.

2007. április 11-én 24:00-ig (ez jövő hét szerda) van lehetőség kérni az országnév megváltoztatását.

Két eset van a névváltoztatásra: vagy elgépelést javítunk, vagy a nevet elgépelésen túl változtatjuk. A két változtatás feltételei különböznek.

Az elgépelés javításának feltétele: az érintett országon minimum 1500 körig érvényes VIP tagság szükséges. A tagság teljes egészében megmarad, ez csak egy biztosíték, hogy valóban hosszabb távon szeretnél játszani, és a névváltoztatást ennek fényében komolyan gondolod.

A név teljes megváltoztatásának feltétele: az érintett országon minimum 1500 körig érvényes VIP tagság szükséges, amiből 500 kört LEVONUNK!

Mindkét esetben a fórumon közzétételre kerül, ezáltal később visszakereshető az eredeti és az új név is, az ország sorszámával együtt.

A névváltoztatás menete:

A support@hodito.hu címre kell írnod egy e-mailt, a téma sorban jelezve, hogy névváltoztatásról van szó (például azt írod témának, hogy "névváltoztatás"). Ha ez elmarad, akkor nem garantáljuk, hogy a levelet időben feldolgozzuk, utólagos névváltoztatásra pedig nem lesz lehetőség.

A levélben add meg az ország számát, aktuális nevét, a Beállítások menüpont alatt található azonosítókódot, a kért új nevet, valamint azt, hogy ez szerinted elgépelés javítása-e, vagy teljes névcsere.

Új névnek csak olyan név választható, ami a Hódítóban nem szerepel, és megfelel a Hódító névválasztási előírásainak.

Ha nem értünk egyet a besorolással (nem elgépelés javításáról van szó), vagy a kért név már foglalt, esetleg az átíráskor (jövőhét második fele) nem rendelkezik az adott ország a szükséges mennyiségű VIP körökkel, akkor az átírási kérelmet elutasítjuk, és az aktuális név marad.

Ha minden megfelel, akkor a nevet átírjuk, és amennyiben nem elgépelés javítása történt, akkor az 500 VIP kört levonjuk.

A megváltoztatott neveket ezen a fórumon közzétesszük, valamint a Hódító címlapjára is egy ide mutató linket helyezünk el a hírekbe.

Mivel ez egy egyszeri lehetőség, a fenti határidő után érkező névváltoztatási kéréseket nem áll módunkban teljesíteni.

Ha a névváltoztatási kérelmed elutasításra kerül, már nem próbálkozhatsz újra, hiszen akkor már ezen a határidőn túl leszünk.

zsozso 07-04-2007 18:01

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 76919)
a név-vadászat topikban merült fel, hogy ha az elfogadhatatlan régi országnevek megváltoztatására van lehetőség, esetleg az elfogadható orineveket is megváltoztathassa a tulajdonosa!
esetleg vipkörért, hogy mégse legyen az hogy boldog boldogtalan összevissza cserélgeti az orinevét akár azért hogy könnyebb legyen szem elől téveszteni.
én például azért örülnék neki mert betühibát vétettem az egyik orinevemben, de olyat is ismerek aki barátnőjéről elnevezett oriját keresztelné át mert az elvesztette az aktualitását:)
és ha Atis első reakcióját jól értelmezem, amennyiben erre lenne igény akkor sem mint állandó lehetőség szerepelne eza hódban, hanem lenne rá egy kinevezett pár napos/hetes intervallum
várom a reakciókat

támogatom szerintem is ha lehetne változtatni sokkal kezelhetöbbé válna akinek több országa van(nekem csak egy van),de a szövimnek több van és mindig panaszkodik,hogy lehetne könnyebb...

Valezius 07-04-2007 18:02

Quote:

Originally Posted by zsozso (Post 107419)
támogatom szerintem is ha lehetne változtatni sokkal kezelhetöbbé válna akinek több országa van(nekem csak egy van),de a szövimnek több van és mindig panaszkodik,hogy lehetne könnyebb...

Jobb később, mint soha :D:D:D

Ati 07-04-2007 18:02

Quote:

Originally Posted by zsozso (Post 107419)

Néhány hónapot Te is elkéstél... Célszerű ilyenkor végigolvasni a témát, különösen, ha az már a megvalósultak között van, mert ilyenkor már hiába szólsz hozzá. A mostani lehetőség már lement. Legközelebb majd TALÁN sok-sok év múlva... :)

Pomi 07-04-2007 19:33

Nagyszerű, csak most kezdtem el olvasni, és már vége is a névváltoztatásnak.:)
Még jó, hogy én minden nevemmel megvagyok elégedve:D
Amúgy az egyszeri névváltoztatást én is támogatom így utólag, amúgy meg nem támogattam, mert azt hittem a kérdés arra vonatkozik, hogy bármikor lehessen változtatni uk-muk-fuk, na azt nem:D

DARKNESZ 08-22-2007 12:15

Na eről én is lekéstem

Ati 08-22-2007 12:16

Quote:

Originally Posted by DARKNESZ (Post 119289)
Na eről én is lekéstem

Közel fél évet. :)

All times are GMT +1. The time now is 23:50.