![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én már csak azt nem értem, hogy ha szerinted nincs létjogosultsága ennek az topicnak, akkor miért küzd rajta mindenki már napok óta? :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
A dolog úgy menne, hogy X játékos beállítja Y-t helyettesének. A helyettes X országnevével(felhasználónevével) és a saját kódjával tud belépni. Csak néhány menüt érne el: szabadság, piac, építés(?) védővarázslatok, tanácsadói oldal. Esetleg azt bele lehetne venni, hogy csak a rendes tulaj tud visszajönni szabiról. (Kérdés, hogy hány helyettes kellene) Talán ez egy jó irány lenne a mostani szürke zóna felszámolására. |
Quote:
mostanában egyre többen vetnek fel olyan ötleteket, amiket a travianból loptak! ez két külön játék, és nem kéne egyiket a másikhoz hasonlóvá tenni!! másrészt meg ez egy majd 6 hónapja kihalt téma, aminek szerintem már rég a kukában kéne lenni:D [/OFF] |
Figyelj, ez most is így müködik hallgatolagosan (ugyan nem szabályos, de nem is büntetik), ha támadó akicót is csinál a másik országból amiatt hamar anarchba is kerülnek több ország szabálytalan irányitása miatt. Ezzel nem változtatnál semmit, sőt tulajdonképpen bonyolitanád azt. Ennél egyszerübb lenne kimondani azt,hogy szabályos más országába belépni és nem támadóakciókat végrehajtani.
Amit én nem támogatok. Quote:
Másrészt viszont azzal nem, hogy attól hogy kihalt téma volt, sztem nem kéne a kukában landolnia. |
Quote:
Nem változna lényegében semmi, mert szerintem alapjában jól van így, de megérné teljesen szabályos mederbe terelni. (Összesen annyi változna, hogy nem kéne megadnod a jelszavadat, másoknak) Off Ati mostanában tisztogatott rendesen a megbeszélések között, ha akarta volna a kukába rakja... |
Quote:
sztem nincs jól így azért, mert sokan még a 24órás távol és a telefon melett is inkább a klánra támaszkodnak, hogy majd ők belépnek és kivédik neki,mert üres orival játszik tfsége miatt. ha valaki ezt a játékstilust választja, akkor vállalja a velejáró kockázatot,hogyha nemjut/nem megy géphez, ha baj van akkor beütik. és ne egy másik országra támaszkodjon. Ha rábizza a klán a nyersi készletét, akkor hozzon áldozatokat a klánért és kelljen fel, ne csak egy báb legyen az országa, amit éppen az mozgat aki akar a klánból. Én egyedül a klánraktár használatát engedélyezném az ilyen belépéseknél. semmilyen egyéb akciót, se épitést, se piacozást. a klánraki használatával az esetlegesen átvihető lenne a nyersi ha visszajön,hogy ne vesszen el. esetleg tekiket lehetne pótolni. de a saját országát vigye mindenki saját maga! |
All times are GMT +1. The time now is 21:59. |