Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A fosztogatás kibővítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1400)

Penya 02-08-2007 18:32

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 72345)
Naná, hogy elírtad :):):)
Bocs, de nekem az ilyenek szinte kiszúrják a szememet...
Lehet, h foglalkozási ártalom...

Tanár vagy? :D:D

Deni 02-08-2007 18:32

Én mondjuk mindig hadis vagyok, ennek ellenére nem támogatom, hogy tovább bővítsuk a támadási módokat. Főleg ne azzal, hogy rakira is menjen a fosztogatás. Szerintem ez maradjon csak meg a tolisok privilégiumaként.

Croissant 02-08-2007 18:34

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 72346)
szerintem direkt írja el :D

a kb mértékegység bevezetése biztos nem direkt volt :)

Croissant 02-08-2007 18:36

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 72347)
Tanár vagy? :D:D

Néha hízelgek magamnak azzal, hogy igen... De a valóságban nem... Időnként oktattam magántanárként nyelvet, de nem hivatásszerűen...
Csak iszonyú sokat olvasok, és az megtanított az ilyen, mások számára szinte észrevehetetlen hibák észrevételére...

laci 02-08-2007 18:39

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 72348)
Én mondjuk mindig hadis vagyok, ennek ellenére nem támogatom, hogy tovább bővítsuk a támadási módokat. Főleg ne azzal, hogy rakira is menjen a fosztogatás. Szerintem ez maradjon csak meg a tolisok privilégiumaként.

De akkor tulajdonképpen mi értelme a fosztogatásnak?

A másik: ezzel a logikával a pusztitást hagyjuk meg a varázslóknak (földrengés), a mészárlást ugyancsak (tűzgolyó), a hadisoknak meg maradjon simán a hóditás, mert az az egyetlen, amire csak ő képes.

laci 02-08-2007 18:41

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 72350)
Néha hízelgek magamnak azzal, hogy igen... De a valóságban nem... Időnként oktattam magántanárként nyelvet, de nem hivatásszerűen...
Csak iszonyú sokat olvasok, és az megtanított az ilyen, mások számára szinte észrevehetetlen hibák észrevételére...

Szvsz más is észreveszi őket, de ha elkezdenénk minden egyes gépelési hiba miatt beleoffolni a témákba...

Croissant 02-08-2007 18:46

Azért szavaztam a "Ne"-re, mert sztem:

1. csökkennének a tolisok lehetőségei,
2. a törpök még több fenyegetésnek lennének kitéve (nem csak a fosztás negatív anyagi vonzata miatt járnának rosszul, hanem a kat. moráljuk esése miatt is)

Croissant 02-08-2007 18:49

Quote:

Originally Posted by laci (Post 72352)
Szvsz más is észreveszi őket, de ha elkezdenénk minden egyes gépelési hiba miatt beleoffolni a témákba...

OFF
Bizonyára igazad van... Nekem feltűnt, viccesnek szánt hozzászólásként írtam róla.. Elnézést kérek érte... Ennyi...
ON

Penya 02-08-2007 18:53

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 72354)
OFF

ON

Ha már itt tartunk nekem ezek szúrják ki a szemem. Roppant mód bökik a csőröm.

Croissant 02-08-2007 19:00

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 72355)
Ha már itt tartunk nekem ezek szúrják ki a szemem. Roppant mód bökik a csőröm.

Sajnálom...

All times are GMT +1. The time now is 19:36.