Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   éjszakai támadás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1340)

Smooth Scroller 02-01-2007 15:40

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 70645)
Merthogy jelenleg is 2 féle MNT van, mindegyiknek azonos a színkódja, tehát ha létrejönne egy 3. fajta, akkor nem lenne szükség új színre -tehát amit írtál, az pusztán egy olyan ellenérv, ami felesleges bonyolítás lenne, tehát alaptalan.

ebben tokeletesen igazad van, csak en eleve felteteleztem, hogy mas szinnel kellene jelolni, hiszen a listabol azt latod, hogy mnt-ben vagy vele, aztan 1szercsak jon a sereg... sztem megvezeto lenne az ugyanolyan szinu idoszakos mnt, hiszen itt tamadhato vagy. de ha rosszul latom, akkor sry. :)

Steve 02-01-2007 15:49

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 70712)
ebben tokeletesen igazad van, csak en eleve felteteleztem, hogy mas szinnel kellene jelolni, hiszen a listabol azt latod, hogy mnt-ben vagy vele, aztan 1szercsak jon a sereg... sztem megvezeto lenne az ugyanolyan szinu idoszakos mnt, hiszen itt tamadhato vagy. de ha rosszul latom, akkor sry. :)

pár órát csak megjegyzel;)

Nem rossz ötlet de nem hiszem hogy mostanság használnék ilyet...

monro 02-01-2007 16:52

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 70712)

Amikor támadható vagy akkor a listából nyilván eltűnne a szürke sáv :) Hiszen olyankor nincs is mnt-d vele. Amikor az mnt él akkor meg ugyanúgy szürke lehet, mint a többi típus.

Peter 02-03-2007 13:08

Quote:

Originally Posted by monro (Post 70731)
Amikor támadható vagy akkor a listából nyilván eltűnne a szürke sáv :) Hiszen olyankor nincs is mnt-d vele. Amikor az mnt él akkor meg ugyanúgy szürke lehet, mint a többi típus.

szerintem ennél is jelentkezne az a probléma, mint amit már felvetettek itt korábban, azaz, hogy tuti lennének olyanok akik csunyán kihasználnák ezt és az időszakos mnt beindulása elött kimennének az adott orira, de az már kísérni sem tudná...
szerintem pont emiatt elég kevesen használnák, akik meg ugyis, azoknak ott a rendes mnt
bár az ötlet jonak tűnik, de ezt a kiskaput valahogy be kellene zárni :)

Szecsa 02-03-2007 13:15

szerintem se aludjunk, hanem figyeljunk, es ha nem akarunk fent lenni, akkor mnt-zzunk :)
Peti meg ugyis lusta es sokszor nincs gep elott, igy atutheto :) Vele nem mnt-znek biztosan! :p

Amugy amit itt felvetett Peti, hogy addig ne jöjjön létre az mnt, amig a küldő fél seregei felém tartanak :) vagy nem tudom...ez picit gerinctelenség

Xeper 02-03-2007 13:42

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 71180)
Amugy amit itt felvetett Peti, hogy addig ne jöjjön létre az mnt, amig a küldő fél seregei felém tartanak :) vagy nem tudom...ez picit gerinctelenség

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 71176)
szerintem ennél is jelentkezne az a probléma, mint amit már felvetettek itt korábban, azaz, hogy tuti lennének olyanok akik csunyán kihasználnák ezt és az időszakos mnt beindulása elött kimennének az adott orira, de az már kísérni sem tudná...
szerintem pont emiatt elég kevesen használnák, akik meg ugyis, azoknak ott a rendes mnt
bár az ötlet jonak tűnik, de ezt a kiskaput valahogy be kellene zárni :)

Quote:

Originally Posted by monro (Post 70273)
Ha van kinnlévő sereg akkor nem lép érvénybe addig és kész. Ennek ugyis az a célja, hogy elmehess aludni. Ha te ezt az mnt-t azért kötöd,hogy védd magad amíg másokat molesztálsz akkor magadra vess. Így mivel nem lépne életbe amíg távollévő sereged van addig támadhatna akár az is akivel kötötted. Persze csak ha figyel rá és nem megy lefeküdni aludni, mert biztonságban van.

Felvetéskor be volt zárva a kapu.

Cece 02-03-2007 15:09

http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1307&page=7
Quote:

Originally Posted by monro (Post 71170)
Nem ez a gáz Szecsa :)
Az amikor csörög a telefon 4.40-kor a két gyereked és a feleséged mellett aki azért nem tudja kipihenni magát, mert minden éjjel csörög valaki akár többször is

Nah ja. Én is kifejezetten élvezem amikor felébresztenek éjjszaka 2x, mert valaki arra pályázik amit hónapokig építettem ... és reggel meg meló, be egy 20tonnás monstrumba közlekedőket veszélyeztetni, vagy épp éleslövészetre menni és emberéleteket veszélyeztetni stb.
Lehet kicsit drasztikusan álok a dolgokhoz, de így van.
Monro javaslata igaz, hogy gyorsan ki lett kukázva Atinak köszönhetően, de ettől függetlenül én egyértelműen támogatom és nem értek egyet azokkal, akik szerint ez nem kell.
Átgondoltam, ez egy olyan javaslat ami egyeseknek pozítívan befolyásolná a Hódítós életét, másoknak meg nem befolyásolná. Negatívum nincs. És ez már csak ezért is egy remek 5let :)

Peter 02-03-2007 19:35

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 71189)
Felvetéskor be volt zárva a kapu.

értem, akkor bocsi :o
ezesetben nekem is tetszik az ötlet ebben a formában :)

All times are GMT +1. The time now is 04:36.