![]() |
A bankosok hoznak annyi pénzt a csoportokba, hogy a nem kevés pénzfelhordásból eredő hiányt pótolják. Nem kellene még egy hasonló pénzbevételi forrást teremteni. És mint már említettem, ha nem szeretnétek drasztikusan változtatni, akkor felesleges itt görcsölni.
|
Quote:
|
Quote:
Meg a változtatás is lehetne olyan, hogy nem egyszerre csak megemelni az egészet, hanem szépen lassan. Aztán meg ha úgy néz ki, hogy kezd elszállni a dolog, akkor szépen lassan vissza... :) |
Quote:
|
Tudod mért írtam Meteo? Megmondom: százezrekről vitatkoztok...pff... aprópénz, 20milla alatt egy darab lovasomat se futtatnám meg;)
|
Nah szavaztam én is :)
Meg is mondom miért arra amire. Ez ügyben jelentős változást aligha lehetne hozni. Az adó jól van úgy, ahogy van. Ahhoz, hopgy jelentősen növekedjen az ország bevétele brutális változtatásokra lenne szükség. Sztem nincs értelme. Ha növekedne a pénz a Hódítóban valószínüleg csökkennének a piaci árak és ott lennénk, hogy sehol. Nem tartom szükségesnek. |
Én is szavaztam :)
És mert szerintem ez nem gazdasági játék :) Lehet belevinni egy kis gazdasági érzést, arra ott a piac :) De a hitelintézetet hagyjuk ki szerintem :D |
még az elején mikor felsoroltátok a bevételi forrásokat, kihagytad a legjelentösebbet, az ujrázásbol adodot.
ha minden szinten kihasználod a lehetöséget, a kettesröl fellépve már 16*pénz lehet nálad, még ha nem is készpénz a egész |
Quote:
|
Quote:
Komolyan nem értem hogy minek ír valaki olyan témához, amihez lövése sincs.:confused: |
All times are GMT +1. The time now is 16:13. |