![]() |
Quote:
|
Quote:
Xepi ötlete olyan irányba vezet hogy csináljunk minél nagyobb "tápos" orit. Lazigáé pedig más területre vonatkozik és ott is kritérium a 20% bánya. |
Nem tudom volt-e róla már szó (ha igen, tekintségetek mellékesnek), de mi lenne, ha minden!!! faj, előnyt kapna felfedezéskor a területének a bányákból elfoglalt arányában. Mondjuk alapból 2x-est...
Tehát ha van 5% bányád, akkor 10% olcsóbb a katona... Ha van 10% bányád, akkor 20%-al olcsóbb, és így tovább... Mindez maximalizálva lenne 50%-ban (hogy ne lehessen ingyen az egekbe menni :) ) De ha ezt kevésnek érzitek, akkor legyen 3x-os szorzó... Így már 16.6% elég hozzá, hogy a mostani katonák feléért fedezzen az ember... Na? |
Quote:
Támogatom. Adnék rá ződet, de nem engedi. |
Quote:
Hát az elején Xepivel ilyesmiröl beszélgettünk nem? Nekem tecc az ötlet, azt jutalmatuk akit tart bányát :) |
Nos Ati!
Rengeteg javaslat van sokakat érdekel, és érint a téma. Ez is azt bizonyítja, hogy a mostani rendszer nem jó maradéktalanul. Más bizonyítékok. Ha megnézzük a pontlistát akkor hatalmas szakadékokat találunk benne. ez azért van mert nem lehet felfedezni, és akiket kiütöttek a volt pozíciójukból azoknak esélye sincs visszaszerezni azt. (Persze tudom nem az a játék célja, hogy tudástól-képességtől függetlenül mindenki megőrizhesse eddig elért eredményeit.) Ha most fellép egy 8 fős remek csapat az A ba 2400 hekin akkor se lesz esélye utolérni a topot, mert ezeket a szakadékokat nem lehet átfedezni 16 192297 GRIMBÓCIA (2) 911.409 17 13260 Bagoly (2) 888.418 18 186521 Gyerekföld 853.622 19 184608 Salusa Secundus 754.704 20 207897 la-land (2) 596.548 Ezek az országok vannak 600-900K között az alsó kettő között több mint 150K értékkülönbség van-elképesztően sok- Ezeken a szakadékokon iszonyatosan nehéz átjutnia bárkinek is. |
Quote:
Klánütéssel pikk-pakk egy-két hónap alatt megvan :D |
Quote:
Nem teljesen értek egyet veled. Ha jól tudom Reményhozós vagy. Ha Deni, és a törpétek más ok miatt nem hagyja el a klánotokat a Légiósokra való ráállás talán túl nagy árat követelt volna nem gondolod? Klánráállásokhoz folyamatosan ki kell tenni-be kell venni tagokat. Ez csak a császárt gazdagítja, s előbb utóbb annyi földet kell leadni, hogy nem éri meg. Ha a klánok közötti réseket nem tudod csak ki be lépésekkel ledolgozni előbb-utóbb ez se jelent megoldást. Másrészről ahogy nő a támadók legnagyobb országa ugy fogynak a lehetséges célpontok, akiket nem csak sikeresen lehet támadni, hanem eredményesen is. |
Quote:
|
Quote:
Amit pedig Reaktor mond a tátongó szakadékról 500k környékén, azt már a felfedezés megnehezítésekor is felvetettem, de akkor azt kaptam, hogy a hadik ne fedezzenek, hanem üssenek.. Remélem most azért majd más elbírálásban fog részesülni.. |
All times are GMT +1. The time now is 12:41. |