![]() |
Quote:
Nem értek veled egyet Gyulám :) |
Quote:
szabályozni és utánna jobban ellenőrizni csak úgy látszik láthatalan tintával írok mert ezekre még érdemi reagálást nem igen láttam... |
Quote:
|
Quote:
Ellenérv: Ez egy játék! A játék lényege: hogy ki a jobb! Mármost az milyen dolog, hogy valaki 3 személyiséges orit kap!! Igenis dolgozzon meg azért a kék 3-asért!!! Én is küzdök a kis kék számokért, más se kapja meg öket puszira havertól!!! Mi értelme a játéknak, ha valaki egy kattintással 3 személyiséges orit kaphat??? Pontosan azt védi az oriátadást tiltó szabály, amire hivatkoztok: hogy ne vesszen kárba a befektetett munka!! Mit ér a sok munka eredménye, ha más ingyen kapja ugyanazt?? |
Quote:
Már ha csak abból is indulok ki, hogy ki tudja miket művelt azzal az orival/oriból. Gondolok itt tisztátalan játékra, undorító üzenetekre, bizonyítatlan jksz-re stb. Nekem még véletlenül sem kellene a másé. A másik + hogy megkeverné a dolgokat Goldy :( A "kiscsoportos" oritulajok mindent megtennének, hogy nagycsopishoz jussonak, a nagyok meg úgymond tenyészthetnék a nagy orikat, hogyteszem azt eladhassák VIPért. Bennem ezzel a ajavaslattal kapcsolatban borzalmasan rossz érzések keringenek, amiket nem igazán tudok leírni ... amolyan rossz előérzetszerű az egész. Nah részemről kb ennyi. Ettől többet aligha tudok hozzászólni. Majd elválik hogy lessz :o |
Quote:
Nem hiszem hogy ennyire nehezen veszed az adást!!!! Nem csak oylan orit lehetne átvenni amelyik ori kevesebbet teljesitett mitn a te főorid, tehát azoakt a dolgokat te is megcsináltad már, úgy gondolom hogy egy játkos aki már körbefordult egyszer talán megengedhető neki h a b-ben mondjuk átvegyen egy elhagyott orit hiszen már egyszer telejsítette a b feltételeit. Nem oda vissza meg kölcsön adásro lvan szó. Ha nem is tudok oylan érvet mondani ami neked jó lenne, azt hiszem te sem tudsz egy olyat ami indokolná h miért ne lehetne iylet? |
Quote:
Szűrjétek ki a csalókat máshogy! Egy (szvsz) rossz szabály nem hiszem, hogy segít a játék jobbá tételében! |
Quote:
|
Quote:
Zsolti légyszives Te ne gyere már ezekkel a butaságokkal. Gondold át szépen kérlek. Le lett írva h egy 5. szintem kezdő játékos nem vehetne át nagy orit és ha lehetséges szabályozást elolvastad talán te is látod h nem éri meg vipértorikat gyártani, nem hiszem el h nem látod ezt. |
Quote:
Ha valami most tilos és később megengedett lessz, lehet azt szabályozni + minden, de akkor is az illegális legalizálása lessz. Szal érted: most tilos, de később megengedett lessz bizonyos keretek között. Nah ... én nem látok be az adminisztrálás kulisszái mögé. Bizonyára oka van, hogy ez a topic létrejött. Sok sikert hozzá, de én továbbra sem vagyok meggyőzhető :) Gyla, sajnos látom. Átrágtam az egészet 6x, de azt is sejtem miért akarjátok, hogy legyen ilyen. Én nem akarom és kész :) Bocs. Cece offtopic |
All times are GMT +1. The time now is 14:36. |