![]() |
Quote:
ne zavarkodjatok el minket :p |
Quote:
|
Régebb nem volt szokás teleszemetelni a megbeszélés topicocat, remélem karácsony után megint visszatérünk az alapvetéshez.
|
Quote:
ám: az a helyzet, hogy pl. egy félelffel akarok nyomulni az 5. szinten, és van teszem azt 9 személyiségem, mire is jó az? tudós, tolvaj ezek kellenek, és?? vándor értelmetlen, kivéve, ha visznek a szövik felfelé, tábornok, harcos teljesen értelmetlen, kereskedő, gazdálkodó úgyszintén, varázsló lehetek, meg tulélő is, bár ezt elvből nem választom soha, tehát összesen 2 értelmes, és 3 erőltetettet választok a 9 helyett... hol van itt kihasználva bármi is? mindenképpen kellenének még használható személyiségek, vagy egy 10., ami lehet táposabb |
Quote:
Szerintem félelfnek a tudós, tolvaj, túlélő után leginkább a harcost érdemes választania, a zsákmányhoz ugyanis szépen ad hozzá, sőt a gazdálkodó se rossz. Ettől függetlenül engem nem zavarna, ha lenne egy igazán tápos személyiség csak 9-es fölött választhatóan. Egyéb esetleg a korábban felvetett építész lenne aminek értelme is van, és nem lehet túlzottan tápos variációkat kihozni belőle. Régebben futott egy topic asszem Monro jegyezte, ahol a meglévő személyiségeket változtatta volna meg, hogy mindnek legyen gyakorlati haszna is, és szerintem igazából ez lenne a járható út. |
Quote:
2. A varázsló szintén hasznos mindenkinek, aki a távolbalátáson, a teljes krónikán és a vérszomjon mást is varázsol. 3. A túlélő erőltetett?! :eek: Az egyik legfontosabb személyiség. És az elveid, amelyek miatt nem választod, azért nem jellemzik a többséget. 4. A tudós és a tolvaj persze egyértelmű. (ezt zárójelbe teszem, mert egy félelfnél tényleg nem sok értelme van, de másnál... 5. Én a kereskedőt is szeretem, 15-20 bank már simán fedezi a mindennapi kültségeit a 600 hektáros varázsló országomnak, aminek amúgy nem sok bevétele van. Több területen nyilván több bankom lesz, arányosan növekedve a területemmel.) A 3 "harcos" személyiség egy varázslónál vagy egy tolvajnál tényleg kiesnek, de ha a fenti 5-öt mind elsajátátod, akkor már a 6. körödben tartasz, és azért még a kis kék 6-os országok sem jellemzőek a játékra, nemhogy a 9 személyiségesek. De jó, rendben, szinesitsünk. Viszont akkor mutassatok egy rendes javaslatot, aminek van értelme, nem túlzás, és olyasmit ad, ami még nincs. Mert ez a "szinesitsünk, mer' az jó, de semmi ötletünk nincs" szvsz tök fölösleges szószaportás. |
Quote:
Örülök hogy sikerült végiggondolnod a dolgokat... Szerintem nem kellene beteni egy annyira táp személyiséget, mint a genus. |
Quote:
|
Quote:
De szerintem borítaná a mostani egyensúlyt, a tolisokat kb ellehetetlenítené. |
Quote:
Quote:
Quote:
elhangzott az építész is. sztem ez csak egy "feltöltő" személyiség. nem hiszem h tolonganának érte -bocsesz annak aki kitalálta- valami olyasmi kellene ami %ban erősebbé tesz. persze nem irreálisan és nem annyira h szaladgáljanak vele |
All times are GMT +1. The time now is 20:17. |