![]() |
Quote:
|
Quote:
|
De meglódult itten az élet :)
A live kicsit más tészta, de kétséget kizáróan...khm...látványos :) Szerintem jóval kevesebb benne a lehetőség, mint egy asztali változatban, persze sok múlik a mesélőn. karihalál: Mindent meg lehet szokni. Nálam azért van kari halál, sajna elég sok. Ha egy démon kettétép egy 00-val, akkor még megmenthetnek a társaid...Persze ha egyedül voltál, akkor kaja leszel :eek: A nagy halálok zöme több hiba sorozatbani elkövetése miatt szokott összejönni. Rossz döntések, melyre még a kocka is rátesz néha de rendesen. Rosszul megválasztott varázslatok is okozták már nálam a kari halálát, egészen pontosan a belőle következő eseménysorok. (nem maga a varázslat hatása) Na ezért mondtam, hogy én kemény szívű vagyok, mert akiért eljő valamely okból a kaszás, azt ált el is viszi. (kiv ha más valaki leveri sakkban:) |
Quote:
De tény, egész más :) |
Quote:
|
Quote:
de még eldöntöm neked megmutizom-e :p |
Quote:
tudok várni, jöhet most is:D |
Quote:
|
Amúgy elképzelem, ahogy beöltözöm kopasz, nagy szakállú törpe szerzetesnek... :D :D
|
"fordított" szerepjáték
Régebben olvastam egy cikket egy úgy nevezett fordított szerepjátékról, az volt a lényege, hogy a játékosok sokkal több beleszólást kapnak a történet alakításába, sőt az ellenfelek mibenlétébe is. Ha jól emlékszem a játékosoknak van valami karmaponthoz hasonló pontkupacuk, amit szabadon költhetnek el, pl azt mondja a játékos, hogy x pontért szeretne a sarkon túlra egy alvó őrt, akinek a fegyvere a falhoz van támasztva messze a kezétől, és ennyi meg ennyi arany, ezüst, stb van nála. A képesség próbák pedig úgy zajlanak, hogy pl azt mondja a játékos, hogy titkosajtó keresésre dob, ha sikeres a próba, akkor talál titkos ajtót, akkor is, ha a mesélő eredetileg nem tervezett oda semmilyen titkos ajtót.
Érdekesnek tűnik az ötlet, mert így amolyan "ki tud jobban kibánni a másikkal" versengésszerű agytorna alakul ki a játékosok és a mesélő között. Kihívás lehet ilyen rendszerben mesélőnek lenni. Játszottatok-e már ilyet, ha igen mi a tapasztalatotok? Ha még nem, lenne-e hozzá kedvetek? |
All times are GMT +1. The time now is 16:49. |