Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   LOST - Eltűntek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=109)

Ati 04-05-2007 20:57

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 85236)
En ugy tudom, hogy jelenleg, Magyarorszagon, legalis filmeket, tvfelveteleket, dvdripeket ("biztonsagi masolatok") _letolteni_. Megengedni, hogy toled letoltsenek, illegalis. Feltort jatekokat, kulonbozo programokat letolteni is illegalis. Legalabbis en igy tudom.

Szoval en ugy tudom letolteni a lostot es megnezni legalis pl :)

A magyar törvények szerint igen, odakint meg elátkoznak, és legszívesebben beperelnének az első adandó alkalommal. :) Nem igazán vagyunk összhangban a nemzetközi törvényekkel.

Igazából itthon még a megosztást is legalizálni tudod, havi párezer forintért, ha nagyon szó szerint veszed az állásfoglalásokat.

Ati 05-19-2007 10:00

Fut egy pár izgalmas szálon most a történet, a mostani évadzáró is elég érdekesnek igérkezik. :)

Valezius 05-19-2007 10:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 85235)
Másik példa a Csillagkapu: 10 évados az egész sorozat, abból itthon leadtak 9-et. Aki meg kíváncsi a befejezésre, az így járt.

Off
Na ne már :(
Olyan szép befejezése volt, hülye amerikaiak, egy sorozatot nem tudnak rendesen befejezni :mad: (még jó, hogy nem adták le az utolsó évadot :D )
/Off

Ati 05-25-2007 23:20

Huhh, hát ennek az évadnak a vége nekem valami hihetetlenül nem tetszett. :( Az utolsó előtti részben még ott volt a nagy lehetőség, de a vége... broaf... jájj... ... ......... :(

:)

Szecsa 05-26-2007 05:33

Viccelsz? :)

Szerintem nem egy sorozatot neztunk :(

Ati 05-26-2007 09:07

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 98731)
Viccelsz? :)

Szerintem nem egy sorozatot neztunk :(

Próbálok úgy fogalmazni, hogy ne lőjjem le senkinek a végét, mert biztos még sokan nem látták...

De ebben hol volt szerepe annak, amit Charlie a tenyerére írt? Vagy amit Ben mondott? Vagy amit Locke mondott? Vagy ami miatt a kisgyerek visszajött? Behozták Jacob-ot is, teljesen feleslegesen.

Persze, ez így kerek, teljesen vége is lehet a sorozatnak. De nem szokás így befejezni semmit, amit még folytatni szeretnének. :(

:)

Matest 05-26-2007 09:12

De az Axn-en adják a részeket minden héten :) és az ujjakat ha jol tudom :)

Ati 05-26-2007 09:18

Quote:

Originally Posted by Matest (Post 98748)
De az Axn-en adják a részeket minden héten :) és az ujjakat ha jol tudom :)

Az egy jó dolog, csak eddig az rtl-en volt, amit szinte mindenki tudott fogni, az AXN-t meg ha akarnám se tudnám, és azt hiszem ezzel nagyon sokan így vannak. :( Rászoktatják az embereket egy sorozatra, amit aztán nem nézhet. Remek.

(Kicsit off: persze kérdés, hogy mennyire akarom, folyamatban van a t-home bekötése, abban elvileg lenne AXN, csakhát erre február óta várok, és most mindjárt június... :))

Bár ennek semmi köze a sorozat (akarom mondani mostani évad :D) végéhez.

Tény, hogy IMDB szerint majd valamikor egyszer talán lesz egy negyedik évad is.

A kritikák azt írják, hogy az íróknak januárig van idejük kitalálni a folytatást... No akkor egy ideig LOST-mentes időszak következik... :)

Toto 07-23-2007 12:58

Nekem nagyon ütős volt ez a finálé. totál ott hagyták abba, ahol meg lehet őrülni a sok kérdéstől...:eek:
Februárban folyt. köv.

Ati 08-15-2007 09:55

Hihi, Lost maraton ásványvizeket osztogattak a Moszkva téren. :D

All times are GMT +1. The time now is 18:38.