![]() |
szerintem +10-15 ház és nincs mit lopni tőle és tök jó. én 0 tanyás 10 kocsmás törpével mentem fel L topba, van rajtaad 3-4 kapu, lopják 200asával a tekit, de ennyi
|
Quote:
;) |
kipróbáltam a játékot:)
ellene:D messze a legkönnyebben megrogyasztható hadis a kevés kocsmás gnóm:) |
Quote:
|
fura mód tekire jobban jöttek mint rakira. pedig pénzben jobban jöttek volna ki
|
Quote:
biztos főleg gnómok loptak ;) |
Quote:
valamint,hogy találtál néhány oan orit, aki nem bírta pótolni a veszteségeit, még nem jelenti azt,hogy ez általánosságokban igaz... pl ha véletlen valaki több 1000 körig írt 199 hekin tekit, több 10k varit tud pótolni, csak bolha csípés a tolizásod... olyan országok, akik egyből elindulnak tartalékok nélkül, nem nevezhetőek komoly hadis országoknak több okból sem... nincs pénzük építkezni nincs pénzük 4 köröként etetni nincs pénzük egységeket befokozni a legyújtott házak helyére nincs pénzük pótolni az elhulott egységeket vagy csak rövid ideig... a " komoly hadis ország " fogalmát ne keverjük ezzel össze. |
tudom milyen egy komoly hadis ország:)
ha te azt állítod hogy a gnóm strapabíróbb, nos, lelked rajta:) az én véleményem akkor is az hogy egy kevés kocsmás gnóm, igenis hamar megroggyan. sokkal hamarabb mint egy óriás, és sokkal költségesebb egy háborúban életben tartani. olyan hsz-t nem találsz tőlem ahol azt állítom hogy a gnóm nem jó hadis:) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
- az egyik az, hogy gnóm csak gnómtól lophat és nem tudom gnóm-e a bizonyos ori - a másik meg az, hogy ha gnómtól loptak tekit az elég érdekes, mert egy gnómnak legyen fenn a könyvtárkulcs...;) |
All times are GMT +1. The time now is 21:17. |