Quote:
Originally Posted by monro
(Post 43660)
Éppen ezért nem kell megjelennie egy részklánnak a pontlistában! Teljesen felesleges. Azok ragaszkodnak hozzá akik nem tudják levedleni a beidegződéseket.
.
|
Lehet így van, és én is baromira maradi vagyok. De ha én alapítok egy klánt, amiben mindenkinek megvan a maga feladata, akkor más ne alapíthasson egy részklánt, hogy az enyéimből kiválogassa a neki tetszőket, és azokat támadja csak. Tényleg csupa elf klánok lesznek a végén, mert azok eleve kiesnek ebbőla részklános marhaságból ,azaz lesz egy faj, ami nincs kitéve a klántámadás veszélyének...
Részklánnak szerintem van létjogosultsága, hogy ne kelljen a nagyklánból kilépni, újat alapítani, és úgy ütögetni célpont híján. De ahogy most pl Pannonfölde szerepel a pontlistán, éppúgy szerepelnie kell a részklánnak is. Cserébe nem kell földet leadjon a császárnak. És nem kell hadüzi, meg semmi, alakukljon úgy a részklán, mint egy igazi, felbomlása is legyen hasonló. Ütni meg nem az általa kiválasztott orikat fogja, hanem a pontlistán szereplő rész- illetve teljes klánokat.
Wanddal egyetértek abban is, hogy ne használhassa a klánrakit, hanem béreljen sajátot.
|