Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Könyvek, avagy ki mit olvas éppen... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=102)

spirit.. 03-29-2006 16:06

Quote:

Originally Posted by Cassandra

Már csak egyet mondj el nekem, ez miért volna off?:D

Egyébként a Galaxis utikalaúz stopposoknak tényleg jó könyv, de a kedvenceim közé nem sorolnám:)

Csaka azért mert már vagy 2odalt telebeszéltek a fantasy-s (vagy nem tom) könyvekkel. Én meg ahhoz nem sokat tok hozzátenni,mert csak kettőt olvastam,és az ő beszélgetésüket offoltam :) Vágod? Azért köszi,hogy figyelsz rám,ha azt mondtad volna,hogy a Galaxis a legjobb akkor még zöldet is kapnál. Mondjuk szerintem sem az egész a legjobb hanem az első 3 rész. a többiben már sok a kavarás,és nem tetszik.

Cassandra 03-29-2006 20:44

Quote:

Originally Posted by spirit..
Csaka azért mert már vagy 2odalt telebeszéltek a fantasy-s (vagy nem tom) könyvekkel. Én meg ahhoz nem sokat tok hozzátenni,mert csak kettőt olvastam,és az ő beszélgetésüket offoltam :) Vágod? Azért köszi,hogy figyelsz rám,ha azt mondtad volna,hogy a Galaxis a legjobb akkor még zöldet is kapnál. Mondjuk szerintem sem az egész a legjobb hanem az első 3 rész. a többiben már sok a kavarás,és nem tetszik.

Affene ezt elpuskáztam:)
Egyébként ritkán mondom egy könyvröl, hogy a kedvenceim közé tartozik, nagyon sok jó könyvet olvastam már és a Galaxis utikalaúz az egyik közülük;)

Ati 03-29-2006 20:48

Quote:

Originally Posted by Cassandra
nagyon sok jó könyvet olvastam már és a Galaxis utikalaúz az egyik közülük;)

Az valóban nagyon aranyos, a maga sajátos humorával, ami nekem nagyon bejött. :)

Senki 03-29-2006 20:50

A Galaxis Útikalauz Stopposoknak az egyik kedvencem....
most amúgy Robert N. Charrette - Sose kezdj Sárkánnyal ... (SRos könyv :p)

spirit.. 03-30-2006 15:15

Quote:

Originally Posted by Ati
Az valóban nagyon aranyos, a maga sajátos humorával, ami nekem nagyon bejött. :)

Engem is éppen ez fogott meg,nekem annyi hülyeség nem jut eszembe 50 év alatt,mint ami abban a könyvben van :):)

Morisz 03-30-2006 16:29

Barátomtól most kaptam meg a Gyűrűk urát egy olyan kiadásban amiben az összes kötet benne van. Csak az a baj hogy nincs rá időm hogy itthon olvassak és mivel ez így igen vaskos vonaton nem szeretném elővenni mert a végén azt hiszik az utasok hogy bántani akarok valakit:D
Mivel láttam a fimeket remélem megint bebizonyosodik hogy a filmek gyenge próbálkozások a könyvekhez képest.:cool:

Phoenix 03-31-2006 09:11

Quote:

Originally Posted by Morisz
Barátomtól most kaptam meg a Gyűrűk urát egy olyan kiadásban amiben az összes kötet benne van. Csak az a baj hogy nincs rá időm hogy itthon olvassak és mivel ez így igen vaskos vonaton nem szeretném elővenni mert a végén azt hiszik az utasok hogy bántani akarok valakit:D
Mivel láttam a fimeket remélem megint bebizonyosodik hogy a filmek gyenge próbálkozások a könyvekhez képest.:cool:

azta...akkor az valóságos önvédelmi fegyver :D
én most kezdem el 3adjára...nem bírom megunni :p

aúú 03-31-2006 12:27

Hát, a Galaxis Utikalauz sorozat tényleg jó, de ajánlom emellett mindenkinek figyelmébe a Terry Pretchet könyveket is (Korongvilág könyvek), eszetlen súlyosak...:)
Kedvenc könyvek között említeném a Dragonlacne sorozat első 3 részét is, valamint a Silmarilok-at is (egy barátom ebben a témában annyira fanatikus, hogy a Tolkien regényeket eredeti nyelvezetében olvasgatja és ez a Silmarilok esetében nem kis teljesítmény).

director 03-31-2006 16:37

Quote:

Originally Posted by aúú
Hát, a Galaxis Utikalauz sorozat tényleg jó, de ajánlom emellett mindenkinek figyelmébe a Terry Pretchet könyveket is (Korongvilág könyvek), eszetlen súlyosak...:)
Kedvenc könyvek között említeném a Dragonlacne sorozat első 3 részét is, valamint a Silmarilok-at is (egy barátom ebben a témában annyira fanatikus, hogy a Tolkien regényeket eredeti nyelvezetében olvasgatja és ez a Silmarilok esetében nem kis teljesítmény).

igen, igen Terry Pratchett, nagyon jó:) Korongvilág könyveket is szeretem tőle, de a nagy kedvencem a manák trilógiája sorozat:)

spirit.. 04-04-2006 17:39

Quote:

Originally Posted by director
igen, igen Terry Pratchett, nagyon jó:) Korongvilág könyveket is szeretem tőle, de a nagy kedvencem a manák trilógiája sorozat:)

egy kérdés,mivel még sohasem hallottam róla. Milyen stílusú könyveket ír? lehet,hogy engem is érdekelne. De most éppen egy fantasztikus könyvet olvasok: Oláh Zsuzsa Biológia-tankönyvsorozatát. Emelt bioszérettségire készülök... :)

All times are GMT +1. The time now is 04:25.