Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

...Zoli... 12-17-2012 18:45

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 301872)
Pontosan, lett egy szabis tagotok is :)
Egyébként meg alábecsültem Zolit (Árnyakat) és valóban, picit rosszul jöttem ki a dologból tegnap.
De legalább már nem kell kilépkednem :D
Minden rosszban van valami jó is. Na meg nem lehet mindig jól zárni a napot, ettől még nem kell felvenni a nagy mellényt egyeseknek.

Hát igen igy Karácsony elött van akinek más dolga is van mit a játék .
Amugy meg ne félj megyek visza nem soká , még mindig jobb ez mint folyton ki be lépegetni ,hát igen gáz az ha egy 10 fös szöviböl csak az Orkok mernek támadni , és álltalába azok is a gyengébekre menek ( itt a törpékre gondoltam ) .
Legalább majd máskor nem becsülsz alá :)

...Zoli... 12-17-2012 18:50

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301874)
Ha már a pusztítás fel lett egyszer hozva, itt szeretnék gratulálni Lalának az eddigi legnagyobb pusztításhoz, amit valaha láttam. Konkrét számot nem írok, és szenvedő alanyt sem. (Teljesben nem látható, mert a Jedi erejét használta, és az ellen önmagát dózerolta le indokolatlanul durván... :D)

Sajnos mi nem tehetük meg hogy mindig elfokozunk több száz ezer egységet :(

de amugy meg te mondtad nem az számit hogy hogyan hanem az hogy ki lesz a végén felül :)
Indokok mindig vannak itt pl a föld volt az :)

Pumi 12-17-2012 19:06

Quote:

Originally Posted by ...Zoli... (Post 301889)
Hát igen igy Karácsony elött van akinek más dolga is van mit a játék .
Amugy meg ne félj megyek visza nem soká , még mindig jobb ez mint folyton ki be lépegetni ,hát igen gáz az ha egy 10 fös szöviböl csak az Orkok mernek támadni , és álltalába azok is a gyengébekre menek ( itt a törpékre gondoltam ) .
Legalább majd máskor nem becsülsz alá :)

Még mindig nem értem miért baj az nektek ha nem kell a föld amit szerzek és leadom a császárnak. Ez is egy lehetőség, bárki megteheti...

Merengő 12-17-2012 19:08

Quote:

Originally Posted by ...Zoli... (Post 301890)

de amugy meg te mondtad nem az számit hogy hogyan hanem az hogy ki lesz a végén felül :)

ezt csempe írta

Remedy 12-17-2012 19:09

Quote:

Pedig neha a fokozas sokkal olcsobb, ha a nyersarakat nezed, es eletkeptelen sem marad az adott orszag utana. Amugy Csempe mondta azt, amit idezel.

Amugy meg: de igen, megtehetitek, van eleg egysegetek.

(De nem ebbe a teologiai vitaba akartam belemenni, en csak gratulaltam vmiert...)

vityu 12-17-2012 19:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301897)
en csak gratulaltam vmiert...

És 1-től 10-ig mennyire vagy ezért büszke magadra?

vityu 12-17-2012 19:21

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301897)
Pedig neha a fokozas sokkal olcsobb, ha a nyersarakat nezed, es eletkeptelen sem marad az adott orszag utana.

Jah, jut eszembe erről meg csak annyit, hogy megtanultuk már, hogy a fokozás egy kétélű fegyver, főleg ellenetek, mert állandóan ezt csináljátok. Semmi értelme nem lett volna egy fokozásnak, mert utána mentek piacmozgásról. Ergó, a fokozás egy olyan dolog, ami pénzbe kerül, és haszna sincs.

Pool 12-17-2012 20:05

Quote:

"Jegyezd vele az égre. Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

Remedy 12-17-2012 20:10

Quote:

Originally Posted by ...Zoli... (Post 301889)
,hát igen gáz az ha egy 10 fös szöviböl csak az Orkok mernek támadni , és álltalába azok is a gyengébekre menek ( itt a törpékre gondoltam ) .

En lehet, hogy buta vagyok, de ki tamadjon frontalisan, ha nem az ork? Miert gaz ez?

Wolfi 12-17-2012 21:55

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301903)
En lehet, hogy buta vagyok, de ki tamadjon frontalisan, ha nem az ork? Miert gaz ez?

mégsem reagálok nincs értelme

All times are GMT +1. The time now is 12:47.