![]() |
Quote:
bocsika lehet elírtam én Remyvel meg csempével is szót értek de a Te poénjaidat nem bírom! ők legalább tettek le valamit de Te??? a magasfeszkón is ahogy egy hölggyel beszéltél undorító szánalmas! amúgy nekünk legalább van topic-unk de ha gunnak is lenne egy abba nem férnél bele, mert csak egy töltelék közlegény vagy:))) amiért szánlak (bocs Atti) |
Na jó, ez így nem mehet tovább, szidják a hű katonáinkat!
Bosszúból én is kilépek. |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2012-12-14 06:00:49 Numer@ (#252331) elfoglalt 1385 hektárt Merengő (#424242) országától. Grat, Ati! Tényleg szép születésnapi ajándék! :) |
Tűzszünet van?
|
Quote:
|
Bukta, nem minden látszódik teljesben, pl ez sem, ezen nagyon jót sikerült nevetnünk a klántársakkal együtt: (24 óra már letelt)
2012-12-14 18:50:45 Instant Poison (#210497) Földeden 24 körig szárazság pusztít! A varázslat fentről érkezett, 2 - 8 kör távolságból. Egy nem túl nagy infó hozzá: Tanya 0 0% Legutoljára anarchban kaptam ilyet vicceset egy tf orkra, na de egy top klántól ez erősen több, mint megmosolyogtató. :D Ps: Igen, tudták, hogy milyen az éplistám. |
Quote:
|
Quote:
|
Most így belegondolva, milyen durva lenne, ha klánszinten is lehetne vihart, szárazságot és fölrengést nyomatni :D Durva dolgok lennének ott :D
|
Quote:
Mondjuk Te nevelo jelleggel akkor is megerdemled, csak hogy eszedbe se jusson epiteni... :D A vihart is siman radraknam akkor is, ha embered sincs, Teged annyira nem szeretunk... :D |
All times are GMT +1. The time now is 04:44. |