Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Padlócsempe 12-13-2012 17:34

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 301698)
nanana!
te jöttél felfelé keresztbe mentem az tutira nekem egy pont!
a teljesből is látszik bár te voltál az agresszor én voltam gyorsabb:)

Nézd meg a szövetség fontos eseményei között, hogy melyik történt előbb :) Kicsit lemaradtál. De bármikor pótolhatod, nem megyek sehova :D

Wolfi 12-13-2012 17:47

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301699)
Ezt nem tudom, honnan gondolod. Az azonos masodperces kiirasok a jatekban veletlenszeruek, nem idorendi sorrendben irodnak ki. Nem volt meg olyan, hogy klanrakibol "hamarabb" vetted ki a cuccot, mint ahogy beraktak?

látszik az Remy az ütésváltásból szerintem:)

Wolfi 12-13-2012 17:50

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 301701)
Nézd meg a szövetség fontos eseményei között, hogy melyik történt előbb :) Kicsit lemaradtál. De bármikor pótolhatod, nem megyek sehova :D

küldtem neked ződbe hogy nem úgy van ahogy gondolod:)

Wolfi 12-13-2012 17:52

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301699)
Ezt nem tudom, honnan gondolod. Az azonos masodperces kiirasok a jatekban veletlenszeruek, nem idorendi sorrendben irodnak ki. Nem volt meg olyan, hogy klanrakibol "hamarabb" vetted ki a cuccot, mint ahogy beraktak?

remy nézd meg az eredményét onnan gondolom:)
nem publikus még így nem másolom be de tuti én voltam a gyorsabb sajnos....

Remedy 12-13-2012 17:55

Nezzetek meg a szabadsagnal mindketten es merjetek ossze kie nagyobb.... :D

Von 12-13-2012 19:49

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301657)
Dehogy 1/3-adat, majdnem a fele volt. :D Sokmindent nem tudsz..

Ha emlékeim nem csalnak, akkor az egy kicsi híján az egész volt, nem csak a fele :)

Killer 12-13-2012 21:41

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 301690)
killer sem volt inaktív mert háromszor is elfokozott előlem egymás után. gondolom nem a klántársai csinálták.

ha nem lettem volna inaktiv szetutom az arcod,es nem csak elfokozok.....................

Merengő 12-13-2012 22:33

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 301715)
ha nem lettem volna inaktiv szetutom az arcod,es nem csak elfokozok.....................

öreg a telepen a kölykeiddel beszélhetsz így de velem nem. Zárjuk ki a fórumrol ezt a cigánykodást ha értelmesen nem tudsz röfögni akkor maradj csendben.

Padlócsempe 12-13-2012 23:30

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 301716)
öreg a telepen a kölykeiddel beszélhetsz így de velem nem. Zárjuk ki a fórumrol ezt a cigánykodást ha értelmesen nem tudsz röfögni akkor maradj csendben.

Folyamatosan inzultálod Killert, utána meg kikéred magadnak ha ennek megfelelően reagál?

vityu 12-13-2012 23:36

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 301722)
Folyamatosan inzultálod Killert, utána meg kikéred magadnak ha ennek megfelelően reagál?

Killer pont az, akinek kussban kéne maradni, miután x+2x elfokozott. Nem csak a nyálát verni, hogy mi lett volna ha...

All times are GMT +1. The time now is 04:48.