![]() |
Most viszont dühöngök egyet...
Antikvárium oldalán simán beléve a kersővel simán megtaláltam a könyvet amit keresek. gondoltam bejelentkezem, hogy előjhegyezhessem, erre bejelentkezve az istennek se találja meg.... grrrr...:mad: |
Quote:
by House MD :D:D |
Quote:
Saját keresője képtelen volt megtalálni még úgy is hogy kiadó szerint végignéztem az összeset... De googli kidobta :) sikerált előjegyezni, már csak az a kérdés hány évet kell majd rá várni :) |
Bváááááhháhááááháháháááááááááááá :mad::mad::mad::mad:
Mi a bánatos francért nem működik ez a -síííp- -síííííííííííííííp- -nagyon hosszú sííííííííííííííííííííííííííp- hálózat ezen a -sííííííííp- gépemen??????:mad::mad: Van itthon két gépem, egy routerem, meg 2 kábel amit ezekhez használok (van még több is, de szerintem lényegtelen...). A gép, amiről most írok, a saját kábeljéről gond nélkül működik. A másik gépem egyik hálókábellel sem megy, a router egyik slotjából sem, cserébe amikor csatlakoztatni próbálom, akkor folyamatosan azt jelzi, hogy hálózat csatlakoztatva és utána rögötn azt, hogy 'egy hálózati kábel nincs bedugva'... Elvittem a szerelőkhöz, náluk működik minden probléma nélkül... Nálam viszont a működő routerrel és a működő kábellel nem hajlandó egy normális kapcsolatot megtartani:mad::mad: huhh, azt mondták, hoyg ebből helyszíni szerelés lesz... de csak jövőre |
A "jövőre" már itt van egy köpésre, addig négykézláb is kibírod:D:D
|
Quote:
Máskérdés, de attól tartok, hogy akkor sem sikerül megoldaniuk... minden dolgot egyesével megnéztem, hogy működik-e - működött is - de együtt a boha istennek nem akarnak működni :D Úgyhogy most bosszúból betolok egy nagy tál őzpörköltet :D:D |
A routerekhez nem értek. De pl én megnézném, hogy crossover-es-e a kábel. Lehet az a baj, hogy nem.
|
Quote:
|
Quote:
Banális, de én egyszer majdnem ujraraktam a vindózt emiatt. :D Elmentem lanparty-ba, otthon még jó volta háló, lemegyek, összedugom, kiírja, hogy nincs kábel bedugva.. mondom mivan... Kábert kicseréltem, msánál ment, nálam más kábele sem.. nézem, hálkárty nincs letiltva... müködik.. vindóz beismerte... de nem megy. mivan... Hát az van, hogy 2 luk van a gépem seggén. :D:D:D És én rosszul emlékeztem, hogy melyikbe volt eredetileg. a msáodlagos kártya meg bios-ban le volttiltva... :D |
Quote:
sőt, vettem bele extra hálókártyát, de 3-4 nap után az sem működött rendesen :D:D |
All times are GMT +1. The time now is 08:57. |