Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Ati 05-27-2010 14:26

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 253993)
A kitiltáshoz semmi

Akkor miért arról beszélünk, hogy "hú, az egész kitiltási rendszert át kell alakítani, mert ez így nem jó"?

Ha egyszer a saját megítélésed szerint is az égvilágon semmi köze ennek a kitiltáshoz.

vityu 05-27-2010 14:28

Ja, és Ati, tudod, hogy mikor érintik az általam felvetett problémák az A-s játékost?

Ha aktívan játszik...

Így aztán várhatjuk, hogy nem lesz az A fele elf... Lefordulok, és hozok is fel egyet, mert azzal amikor fedezek, nem írja ki, hogy 500.000 ember keményre taposta a termőfölded, így ezt már haza se visszük...

Ati 05-27-2010 14:29

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 253997)
Így aztán várhatjuk, hogy nem lesz az A fele elf...

Már az elfeknek is köze van a kitiltáshoz?

Miről beszéltek?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

vityu 05-27-2010 14:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 253996)
Akkor miért arról beszélünk, hogy "hú, az egész kitiltási rendszert át kell alakítani, mert ez így nem jó"?

Ha egyszer a saját megítélésed szerint is az égvilágon semmi köze ennek a kitiltáshoz.

Mi a jó abba, hogy kiragadsz 2-3 szót, aminek ellentétes jelentése van, mint a teljes szövegnek, és arra reagálsz, hogy hát akkor igen is, ez jó...

vityu 05-27-2010 14:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 253998)

Ja, bocsi, azt hittem a téma címe a minden ami 1/A... Most hogy látom, akkor az, hogy Kitiltották Iront, jajj, mi lesz...

Ati 05-27-2010 14:31

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 253999)
Mi a jó abba, hogy kiragadsz 2-3 szót, aminek ellentétes jelentése van, mint a teljes szövegnek, és arra reagálsz, hogy hát akkor igen is, ez jó...

A kitiltásokról beszélünk. Akkor miért kell felhozni egy csomó olyan dolgot, aminek az égvilágon semmi köze hozzá?

Ati 05-27-2010 14:33

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 254000)
Ja, bocsi, azt hittem a téma címe a minden ami 1/A... Most hogy látom, akkor az, hogy Kitiltották Iront, jajj, mi lesz...

Ja hogy Neked volt már egy drasztikus témaváltásod, csak ezt elfelejtetted jelezni? Oké, én még mindig a kitiltásokról beszéltem, abba kapcsolódtam ugyanis be, és nem láttam, hogy bárki témát váltott volna.

vityu 05-27-2010 14:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 253998)

Összességében a menekülésről, mint stratégiáról beszéltem. Nem a kitiltásról, de ha olvasgattad volna az első üzeneteimet, akkor érthetnéd is. Vagy ha nem ugrasz át azokon a kérdéseken, amire választ vártam, és kértem.

Ezek a menekülési stratégiák egyetlen fajta játékost érintenek negatívan, az pedig az aktívan játszó közönség, akikből elég kevés van A-ban.

Pool 05-27-2010 14:34

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 254000)

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 253916)
Pool, teljes mértékben általánosságokban beszéltem, nem pékeztem.

Ugye-ugye, csak Ironról + klánja van szó, pedig Te csak általánosságban írkálsz :)

csabi 05-27-2010 14:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 254001)
A kitiltásokról beszélünk. Akkor miért kell felhozni egy csomó olyan dolgot, aminek az égvilágon semmi köze hozzá?

eredetileg a menekülések megszüntetéséről kezdtünk beszélni, mert lehet menekülni:

-fokozással
-bontással
-szk-ra meneküléssel.

hiába van egy kitiltott ország, aki nem tud belépni, akkor is el tudják dugni a nagy verés elől. sőt, ha jól csinálja még pluszba jön ki. és az A csúcsa erről szól. lentebbi országok meg a fentieket szapolják, h nincs akció.. így nem is lesz.

All times are GMT +1. The time now is 17:50.