Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1/A-ból való fordulás könnyítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4200)

[HTPA]GeeForce 08-29-2010 14:12

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 261936)
Súlyosan ellenzem a 2x korbefordulásos rendszert. Meg a "fél személyiséget", meg ezeket...

A fix hektáros dolgot tartom elképzelhető megoldásnak, felfelé egyre csökkenő topban eltöltött körszám csökkenéssel egybekötve. De, hogy lefordulok, és nem kapok szemet, olyan -szerintem- ne legyen.

Ati 08-29-2010 15:34

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 261936)
Súlyosan ellenzem a 2x korbefordulásos rendszert. Meg a "fél személyiséget", meg ezeket...

Éspedig azért, mert...

Ne, ne azt írd, hogy nem szeretnéd, hogy más jólérezze magát az amúgyis eltöltendő X kör alatt, próbáljuk ne úgy nézni a játékot, hogy "a másiknak legyen már minél rosszabb".

Ati 08-29-2010 15:35

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 261938)
A fix hektáros dolgot tartom elképzelhető megoldásnak, felfelé egyre csökkenő topban eltöltött körszám csökkenéssel egybekötve. De, hogy lefordulok, és nem kapok szemet, olyan -szerintem- ne legyen.

Éspedig azért nem, mert...

[HTPA]GeeForce 08-29-2010 15:47

Attól jól érzi magát valaki, hogy végigjátszik 5 csoportot, lefordul, és csak mert az 5. (alulról haladva az 5. tehát a legfelső) csoportban 1-2k hekivel kevesebbje van, mint másoknak, ezért nem jár neki + személyiség, újra végig kell csinálnia 5 csoportot...
Nem hinném, hogy ez marha vonzó lenne. Főleg, ha valaki csak lassú csoportban tud játszani, mert mondjuk olyanok a körülmények.

Meg ha másodszor felmegy A-ba, és ott jobb klánba kerül, és tudja teljesíteni a "normális" lefordulási feltételeket? Akkor mi van? 1,5 személyiséget kap? vagy... vagy hogy is lesz ez?
Vagy mondjuk a kereskedőnél megkapja azt, hogy kamatot termel a bank, viszont nem véd többet? Nem egészen látható át szerintem ez a 0,5 meg 1,5 meg stb személyiség.

Ati 08-29-2010 15:51

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 261961)
Attól jól érzi magát valaki, hogy végigjátszik 5 csoportot, lefordul, és csak mert az 5. (alulról haladva az 5. tehát a legfelső) csoportban 1-2k hekivel kevesebbje van, mint másoknak, ezért nem jár neki + személyiség, újra végig kell csinálnia 5 csoportot...
Nem hinném, hogy ez marha vonzó lenne. Főleg, ha valaki csak lassú csoportban tud játszani, mert mondjuk olyanok a körülmények.

És mivel szerinted ez nem vonzó azoknak, akik csak lassú csoportban tudnak játszani, ezért teljesen ellene vagy, másnak se legyen ilyen. Éspedig azért ne, mert...?

Légyszi ne azzal jöjjön már mindenki, hogy "én nem használnám, ezért más se tehesse", mert ez nagyon gusztusltalan indoklás már.

[HTPA]GeeForce 08-29-2010 16:00

Értem. szóval mert én írtam, ezrét gusztustalan.

Az én javaslataimat pontosan ilyen szempontok alapján szólják le. mert mások nem használnák, ezért akik használnák, és jó ötletnek tartanák, azok se tehessék meg.
De az ő hozzáállásuk "építő jellegű, tárgyilagos, és hasznos", az enyém "gusztustalan".
:D
Semmi gond, legyen csak ultra-extrém-követhetelenül bonyolult rendszer, 0,5 személyiségekkel, vagy inkább 0,78 személyiségekkel, nekem mindegy. legrosszabb esetben még át se gondolom, hogy valaha újra játszak A-ban.

Téma letiltva.

Ati 08-29-2010 16:03

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 261970)
Értem. szóval mert én írtam, ezrét gusztustalan.

Azért gusztustalan, mert saját állításod szerint azért ellenzed, mert aki csak lassúba tudna fordulni, annak úgyse lenne vonzó, ezérthát aztán ne legyen ilyen másnak se. De hogy miért fáj, hogy másnak van ilyen, azon kívül, hogy neked nem jó, ezért dögöljön meg mindenki más, azt nem fejtetted ki még most se.

Ati 08-29-2010 16:09

Szerintem elég idő volt adva arra, hogy mindenki kifejthesse, hogy miért NE legyen kétszeres körbefordulás. A legmeggyőzőbb próbálkozás az volt, hogy "én nem használmán, úgyhogy más se tegye". Ezennel akkor összegezve a dolgokat azt hiszem kijelenthető, hogy nincs (engem) meggyőző érv a könnyített, kétszeres fordulás ellen.

Lapozzunk akkor, és koncentráljunk a normál, egyszeres fordulás határára.

Azt kérném, hogy aki csak olyan érveket tud felhozni, hogy "nekem úgyse fog soha sikerülni az A-ból fordulás, úgyhogy másnak se sikerüljön, ezért legyen 100ezer hektár a határ", az tartsa meg magának a véleményét, és ne terhelje hülyeségekkel a fórumot.

Sami 08-29-2010 16:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261973)
Szerintem elég idő volt adva arra, hogy mindenki kifejthesse, hogy miért NE legyen kétszeres körbefordulás. A legmeggyőzőbb próbálkozás az volt, hogy "én nem használmán, úgyhogy más se tegye". Ezennel akkor összegezve a dolgokat azt hiszem kijelenthető, hogy nincs (engem) meggyőző érv a könnyített, kétszeres fordulás ellen.

Lapozzunk akkor, és koncentráljunk a normál, egyszeres fordulás határára.

Azt kérném, hogy aki csak olyan érveket tud felhozni, hogy "nekem úgyse fog soha sikerülni az A-ból fordulás, úgyhogy másnak se sikerüljön, ezért legyen 100ezer hektár a határ", az tartsa meg magának a véleményét, és ne terhelje hülyeségekkel a fórumot.

6000, max 7000 heki...

Dragi 08-29-2010 16:30

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 261984)
6000, max 7000 heki...

Ha már 6-7k hekire feltudja valaki ütni magát a mostani 9k-s top már nem egy nagy ugrás... Szerintem nincs gond a mostani rendszerrel kis ráfordítással nem nehéz elérni a toppot

All times are GMT +1. The time now is 22:50.