![]() |
Alysiumhoz:
- Hát ez jú hír, mög nem is. Ha júl látsz vele, akkú nökem is kíne egy ilyen. De ha megölted aki csinálta, akkor tűle má nem kérhetek ilyet. Köll keresni egy másikat. Hugyan nízet ki? Ki fia burja vút? Ember vút ögyáltalán vagy valami hasunló? |
Farkas felé nevetve:
- Tudtommal nem bírod a vajákosokat, vagy a hozzájuk hasonlókat. Nem tudom, hogy a sok "áldozat" közül melyik volt az, aki ezt tette, de Te mint nagy harcos tán számolod áldozataid számát, illetve kinézetét? - kérdem Farkastól. - Nagy koponyád lehet, ha mindre emlékszel - válaszolom neki. - Nem tudom melyik volt és hogy nézett ki, de talán majd Te is belebotlasz egy olyan vajákosba, aki esetleg tesz veled valami, tán vörös hajat képez majd neked - mondom nevetve felé. |
Farkas-nak:
-Keresem azokat akik árulók lettek és önvérükre törtek-törnek. Ha megtalálom őket akkor Tooma segedelmével trónja elé küldöm őket, hogy adjanak számot tetteikről. A Nagyúrnak szóló kérdést kinek zöldjem? Nekem is meg Aúú-nak is. |
Alysiumhoz:
- A kígyóimádúkat söm ködvelem, mégis akad belűlük ip elíg. Az öllenfeleim apraját nöm számulom az igaz, de a júkat számun tartum, hisz dicsűség legyűzni ulyat, aki maga is Bajnuk. - Na ne mund, hugy amíg mi körgettük a rablúkat te pár nap alatt számulatlan vajákust űlté mög. Sűt...Úgy ömlékszem abban az átukverte pincíbe lött ilyen szömed, nöm? Grenhez: - Hát ki sem níztem vúna belűled, hugy ilyen ömbervadász vagy. Aztat van küztük nagy bajnuk, vagy puhány kis fíreg mind, mik a likjaikba römegve várják a ragadozó távuztát? |
Farkas-nak:
-Nem nagyon foglalkozom emberekkel. Akiket kergetek azok közt akad aki elbújik, de csak azért, hogy a hátadba marjon, vagy mert különben mások is a halálát akarnák. A többségük külsőre tán rendes dolgos népnek látszik, de Tooma segedelmével rájuk lelek akkor pedig... - függve hagyom a mondat végét, értse ahogy jobban tettszik neki. |
Farkasnak:
- Most hogy mondod azt hiszem igazad van. Azután lett fekete a szemem és valami be is ugrott, mintha egy vajákos azt mondta volna élete végén - aki megsértette anno a területünket - hogy váljon a szemem olyanná, hogy mindig bajom legyen belöle, miután egy sötét helyen jártam és láss csodát a pince sötét és nekem valóban állandóan problémám van vele, mert bosszantó kérdések sorozatát teszik fel állandóan. |
Alysiumhoz:
- Akkur lögküzelebb ne möntsem meg az íleted? (Nézek rá fagyott arccal...) |
Cinkosan Farkas-ra nézek:
-Megmenthetjük legközelebb is elvégre eddig jól "megtalálta" a csapdákat nem? - kissé bocsánatkérőn Alysium-ra vigyorgok, elvégre ha van egy kis humorérzéke is az elfnek akkor megérti, hogy ezt nem lehetett kihagyni. |
Farkashoz:
- Dehogynem, ha éppen szükséges! |
Jót vigyorgok Gren poénján.
- Azé ín még must sem tudom ölhinni, hogy möghót a györek. Olyan gyursan történt minden. Mondjuk föne nagy tűz vót, kész csuda, hogy túlílte a család. (tanácstalan fejvakarás) |
All times are GMT +1. The time now is 18:03. |